帮忙翻译一下英语,谢谢了!

Thequestionisnotworthydiscussedagainandagain.Therearetoomuchfishintheriver.Itisreport... The question is not worthy discussed again and again. There are too much fish in the river. It is reported that thousands of people died in 9/11 Terror Attack. He is too young to go to school. Do you still remember what he said. Excuse me,Can you tell me the way to the railway station?Oh,go down this road and turn left. He is doing his homework while his mother is cooking. You must apologize for what you did. 展开
娱乐人生娱乐人
现在的问题是不值得讨论了一次又一次。有太多的鱼在河中。据报道,数以千计的人死亡, 9月11日的恐怖袭击。他太年轻,去上学。你还记得他所说的话。对不起,您能告诉我怎么去火车站?哦,去这条道路并左转。他正在做功课,而他的母亲正在做饭。你必须道歉,你没有。
ttgttgttg
这个问题不值得一遍又一遍了。有太多的鱼在河里游泳。据报道,成千上万的人死于911恐怖袭击。他太小了,不能上学。你还记得他说了些什么。劳驾,你能告诉我去车站的路吗?噢,沿着这条路走,然后左转。他正在做作业,而他的妈妈在做饭。你必须为你做的事道歉。
gujianhan
这个问题不值得一遍一遍地讨论了。
河里有太多的鱼儿。
据报导称数千人在9.11恐怖袭击中丧生。
他太小了,还没有上学。
你还记得他说的活吗?
对不起,你能告诉我到火车站的路吗?哦,顺着这条路走下去,向左拐。
他妈妈在烧饭时他正在做功课。
你必须为你所做的道歉。