帮忙翻译一下英语,谢谢了!

Thedoorofourclassroomneedpainting.WhenwedrovepastWenZhou,wesawmanynewhousesbeingbuilt... The door of our classroom need painting. When we drove past WenZhou,we saw many new houses being built there. There will be more than 3 hundred students taking part in the sports meet. The boy is old enough to join the carry. My father asked me to help him repair the chair. Neither he nor I am well educated. They were made to work long time every day fifty years ago. The world is being destroyed by man himself now. Mary hung up the telephone angrily. 展开
青春风泠
我们的大门需要绘画教室。当我们开车经过温州,我们看到了许多新的住宅正在兴建的。将有超过3名学生参加了运动会。这名男孩是旧不够参加执行。我父亲要我帮助他修理椅子。无论是他还是我受过良好的教育。他们的工作进行了很长一段时间每天都在50年前。世界正遭到破坏的人自己现在。玛丽挂了电话愤怒。
p1927
我们教室的门需要油漆了。
当我们开车经过温州,我们看见许多在造的新房子。
将有300多名学生参加运动会。
这男孩足够大去参加运载。
我父亲让我帮他修椅子。
我和他都没有受过良好教育。
50年前,他们被迫每天长时间工作。
这世界正被人类自己破坏着。
MARY生气地挂了电话。