英语翻译,急急急急急!

你最喜欢的明星是谁?用英语怎么说?我的演讲完毕。用英语怎么说?我希望大家像乔丹学习,努力拼搏!用英语怎么说?... 你最喜欢的明星是谁?用英语怎么说?
我的演讲完毕。用英语怎么说?
我希望大家像乔丹学习,努力拼搏!用英语怎么说?
哈哩鹿呀呀3977
你最喜欢的明星是谁?
Who is your favorite star?

我的演讲完毕
That's all for my speech.

我希望大家像乔丹学习,努力拼搏!
I want everyone to make their efforts to study and learn, like Jordan!

参考资料: 原創,請參考

朝如青丝529
who is your favorite star ?
my speech is over.
i hope you can learn from Jordan with hard working.
mumuaxx
Your favorite star, who is it? How to say it in English?
My speech. How to say it in English?
I hope you like Michael Jordan, to learn! How to say it in English?
chenghandsome
What's your favorite star?
My speech is over.
I hope all of you can learn from Jorden,spare no effor to work.
希望帮到你,加点分吧