Now that you've got a chance,you( )make full us

Nowthatyou'vegotachance,you()makefulluseofit.A.hadbetterto.B.mightaswell.C.mightaswel... Now that you've got a chance,you( )make full use of it.
A.had better to. B.might as well. C.might aswell as. D.would rather
qhx7406

正确答案:选B.might as well(最好)
翻译:既然你已经得到了一个机会,你最好充分利用它。
原题请参见:http://zhidao.baidu.com/link?url=9L9JqsixC-vgR3FP2GaIM8qIa3BN42c9kk6QIYIZybyDs0zc00FbEtIMEvj91i1wjPPlysMz5yHD-RE_5UMYNq请采纳,谢谢支持!
追问
那D呢,为什么不行
告诉我我就采纳
小川梦之蓝
A
犯错才后悔
A
追问
我可以告诉你had better是不能接to的吗。
匿名用户
显然是b
追问
我知道是B,D为什么不选
匿名用户
A
追答
你既然已经得到一次机会   你最好全力以付
追问
选B来着呢,同学