What do you want to be when you grow up? A teacher? A doctor? How about an ice-cream taster?  Y.

Whatdoyouwanttobewhenyougrowup?Ateacher?Adoctor?Howaboutanice-creamtaster?Yes,therere... What do you want to be when you grow up? A teacher? A doctor? How about an ice-cream taster?  Yes, there really is a job where you can get paid to taste ice-cream. Just ask John Harrison, an"Official Taste Tester"for the past 21 years. Testing helps manufacturers to be sure of a product’s quality. During his career Harrison has been responsible for approving large quantities of the sweet ice cream--as well as for developing over 75 flavors (味道). Some people think that it would be easy to do this job: after all, you just have to like ice cream, right? No--there’s more to the job than that, says Harrison, who has a degree in chemistry. He points out that a dairy or food-science degree would be very useful to someone wanting a career in this"cool"field.  In a typical morning on the job, Harrison tastes and assesses 60 ice-cream samples. He lets the ice cream warm up to about 12℉. Harrison explains,"You get more flavor from warmer ice cream, which is why some kids like to stir it, creating ice-cream soup."  While the ice cream warms up, Harrison looks over the samples and grades each one on its appearance."Tasting begins with the eyes,"he explains. He checks to see if the ice cream is attractive and asks himself,"Does the product have the color expected from that flavor?"Next it’s time to taste!Continuing to think up new ideas, try out new flavors, and test samples from so many kinds of ice cream each day keeps Harrison busy but happy--working at one cool job.小题1:What is John Harrison’s job? A.An official. B.An ice-cream taster. C.A chemist. D.An ice-cream manufacturer. 小题2:According to John Harrison, to be qualified in the"cool field", it is helpful to ______. A.keep a diary of work B.have a degree in related subjects C.have new ideas every day D.find out new flavors each day 小题3:What does Harrison do first when testing ice cream? A.He stirs the ice cream. B.He examines the color of the ice cream. C.He tastes the flavor of the ice cream. D.He lets the ice cream warm up. 小题4:Which of the following is probably the best title of the passage? A.Tasting with Eyes B.Flavors of Ice Cream C.John Harrison’s Life D.One Cool Job 展开
 我来答
媛稚灯7963
推荐于2016-07-23 · TA获得超过129个赞
知道答主
回答量:199
采纳率:100%
帮助的人:56.4万
展开全部

小题1:B
小题2:B
小题3:A
小题4:D


试题分析:本文主要介绍了一种很特殊的工作:taste icecream。以及一些与这份工作有关的信息。
小题1:B 细节题。根据文章第二段第2句Just ask John Harrison, an"Official Taste Tester"for the past 21 years.可知他是一个专门品尝冰激凌的人。故B正确。
小题2:B 推理题。根据He points out that a dairy or food-science degree would be very useful to someone wanting a career in this"cool"field可知如果想在这个领域取得合格证,要有一些与之相关的学位会比较好。故B正确。
小题3:A 推理题。根据文章第4段He lets the ice cream warm up to about 12℉. Harrison explains,"You get more flavor from warmer ice cream, which is why some kids like to stir it, creating ice-cream soup."可知要想品尝出冰激凌最好的味道就让冰激凌的温度高一点,那么通过搅拌stir正是让冰激凌温度升高的方法。故A正确。
小题4:D 主旨大意题。本文主要介绍了一种很特殊的工作:taste icecream。以及一些与这份工作有关的事情。故D正确。
推荐律师服务: 若未解决您的问题,请您详细描述您的问题,通过百度律临进行免费专业咨询

为你推荐:

下载百度知道APP,抢鲜体验
使用百度知道APP,立即抢鲜体验。你的手机镜头里或许有别人想知道的答案。
扫描二维码下载
×

类别

我们会通过消息、邮箱等方式尽快将举报结果通知您。

说明

0/200

提交
取消

辅 助

模 式