美国队长3最后钢铁侠收到美队那封信的内容,希望是中英对照,谢谢啊啊啊!! !(求直接给文本,这里不

美国队长3最后钢铁侠收到美队那封信的内容,希望是中英对照,谢谢啊啊啊!!!(求直接给文本,这里不用云盘w)谢谢!!!... 美国队长3最后钢铁侠收到美队那封信的内容,希望是中英对照,谢谢啊啊啊!! !(求直接给文本,这里不用云盘w)谢谢!!! 展开
帐号已注销
美队给钢铁侠的信的意思就是:
托尼,很高兴你回到总部。我不希望你总是独自一人呆在你那所大房子里。我们都需要朋友和陪伴。复仇者联盟是你的了,(你来率领他们)。你更适合。我18岁开始孤身一人,从来没有真正融入过哪里,甚至在军队时。我信仰的是个人,我觉得高兴的是,他们从没让我失望,所以我也不能让他们失望(指被关在监狱的美队一行人,接下来史蒂芬就去救了他们)。我知道我伤害了你,我没有告诉你关于你父母的事就是怕伤害到你,后来我才发现我是害怕伤害到我自己。我很抱歉,希望你有一天能理解。真希望我们在协议的事上能达成一致(指美队还是不同意协议)。不管怎样,你要记得,如果哪天你需要帮助,需要我们,我一定来。
百度网友29a2496
Tony.Idon’t like the idea of you ratting around in a mansion byyourself.We all need family.
The Avengers are yours,maybe more so thanmine.I’ve been on my own since I was 18.I never
Really fit in anywhere ,even in the army.Myfate’s in… people,I guess.Individuals. And, I am happy to say for the mostpart,they haven’t let me down .Which is why I can’t let them dowm either.Livescan be replaced,but,maybe they shouldn’t.I know I hurt you,Tony.I guessed Ithought bynot telling you about your parents,Iwas spairing you.But I can seenow that I was really sparing myself . And I’m sorry.Hopefully one day you canunderstand . I wished wo’d agree on the Accoeds,I really do.I know you’re doingwhat you belive in.And that’s all any of us can do . That’s all any of us should.So,nomatter what.Ipromis you,if you need us, if you need me.I’ll be there.