以下如何翻译成英文呀?

1、询价单2、非常乐意和贵公司合作,就以下产品,请贵公司报以最低价格... 1、询价单
2、非常乐意和贵公司合作,就以下产品,请贵公司报以最低价格
shanyingying
1.query sheet
2.be pleased to cooperate with your company, please quote us your utmolst price for the below items.
百度网友64858e7
request for price
I'm happy to cooperate with your company and please quote with the lowest price.
匿名用户
1, quoted Shan
2, and your company is very willing to cooperate on the following products at the lowest prices on your company