coos是什么意思

濒危物种1718
coos.
n. 鸽叫声(coo的复数)
v. 咕咕地叫(coo的第三人称单数形式)
短语:
Coos County 库斯县
Coos Bay 库斯贝 ; 库斯湾 ; 摩斯贝 ; 库萨湾青色
New York Coos 宇宙队

扩展资料

  例句:

  Its user base is large, and it can be plant managers, quality managers, line managers, COOs, and CFOs.

  它的用户群很大,可以是厂长、质量经理、生产线管理员、COO 和 CFO。

  The Coo-Coo clock on the wall coo-coos at ten a.m.

  在墙上的`咕咕时钟在上午10点钟咕咕响。

  I hold a rattle for my brother. He laughs and coos.

  我认为拨浪鼓我的兄弟。他笑着首席运营官。