流浪者英文

小宝教育知识分享

tramp 常用词汇

英 [træmp]     美 [træmp]

n. 徒步;流浪汉;淫妇;重脚步声。

v. 践踏;步行。

The boys took a tramp together over the hills.

男孩们一起徒步爬那些山岗。

She wants to go for a tramp in the country.

她想去乡间远足。

近义词:

vagrant 畅通词汇

英 ['veɪɡrənt]     美 ['veɪɡrənt]

n. 流浪汉;漂泊者;无赖。

adj. 流浪的;漂泊的;游荡的。

The vagrant had to beg for money.

那个流浪汉不得不乞求钱财。

You shall be a vagrant and a wanderer on earth.

你终会沦为一个流浪汉,到处漂泊。