cherish怎么读

铜钱KU

cherish

美 [ˈtʃerɪʃ]英 ['tʃerɪʃ]

  • v.珍爱;爱护;怀念;钟爱

  • n.【女名】女子名

  • 网络珍惜;怀有;珍视

  • 第三人称单数:cherishes  现在分词:cherishing  过去式:cherished

释义:珍爱,爱护,怀念,钟爱,女子名,珍惜,怀有,珍视

例句:

1.

Whenever possible, life should be a pattern of experience of savor, not endure. I'm trying to recognize these moments now and cherish them.

无论何时,只要有可能,生活应该是一咱享受,而不是忍受。我力图使自己识别出值得我们享受的时刻,并珍惜这些时刻。

2.

If there exist a person like this in your life, do cherish! Because you really begin to fall in love with him, although you did not know.

如果在你的生活中有这样的人存在,千万不要放弃他,因为也许你还不知道,你真的爱上他了!

3.

Cherish your visions and  your dreams as they are the children of your soul, the blueprints of your ultimate achievements.

珍惜你的梦想就好像它们是你的灵魂之子,是你最终成就的蓝图。

北京金瑞博