求《花木兰》的背景音乐

我们学校要举行配音大赛,我们班选的是花木兰。拜托帮忙找一下花木兰的背景音乐。只要音乐,不要说话的那种。我很急啊!!!谢了!就是迪斯尼出的那个动画片版的花木兰... 我们学校要举行配音大赛,我们班选的是花木兰。
拜托帮忙找一下花木兰的背景音乐。只要音乐,不要说话的那种。
我很急啊!!!
谢了!
就是迪斯尼出的那个动画片版的花木兰
雪梦静
英文歌名:Reflection
中文歌名:倒影
英文歌手:Christina Aguilera
中文歌手:李玟

英文歌词:
Look at me
You may think you see who I really am
But you'll never know me
Ev'ry day
It's as if I play a part
Now I see
If I wear a mask I can fool the world
But I can not fool my heart

Who is that girl I see
Staring straight back at me
When will my reflection show
Who I am inside

I am now
In a world where I have to hide my heart
And what I believe in
But somehow
I will show the world What's inside my heart
And be loved for who I am

Who is that gilr I see
Staring straight back at me
Why is my reflection someone I don't know
Must I pretend that I'm Someone else for all time
When will my reflection show Who I am inside
There's a heart that must be free to fly
That burns with a need to know the reason why
Why must we all conceal
What we think How we feel
Must there be a secret me I'm forced to hide
I won't pretend that I'm Someone else for all time
When will my reflection show Who I am inside

中文歌词:
仔细的 看着波光中清晰的倒影 是另一个自己
它属于 我最真实的表情
不愿意 生活中掩饰真心敷衍了 爱我的人的眼睛
我 心中的自己 每一秒 都愿意 为爱放手去追寻
用心去珍惜 隐藏在心中每一个真实的心情
现在释放出去 我想要 呈现世界前更有力量的 更有勇气的生命
我 眼中的自己 每一天 都相信 活得越来越像我爱的自己
我 心中的自己 每一秒 都愿意 为爱放手去追寻
用心去珍惜 只有爱里才拥有 自由气息
诚实 面对自己才有爱的决心 我眼中的自己 每一天 都相信
活得越来越像我爱的自己 我心中的自己 都愿意 为爱放手去追寻
去珍惜 去爱 为爱放手去追寻 用心去珍惜
制片帮素材
光喜籍海蓝
抖胸时的音乐是贝多芬的《悲怆-第三乐章》
木兰出征前的背景音乐是vangelis的《conquest
of
paradise》
最后读信那段是张杰和张靓颖的《燕归巢》
燕归巢歌词:
雨后江岸天破晓
老舟新客知多少
远山见竹林芳草
晨风抚绿了芭蕉
寒梅落尽把冬了
衔春的燕想归巢
沿途的景
牵挂的人
两情迢迢
柳叶桨溅桃花浪
汀州里鹤眺远方
饮一盏岁月留香
唱一曲往事飞扬
山水间歌声回荡
回荡思念的滚烫
去年的家书两行
读来又热了眼眶
云水边静沐暖阳
烟波里久违的故乡
别来无恙
你在心上
儿时的窗
苍老的墙
是否偷换了方向
堂前的你和我相逢时
会沉默还是会诉尽衷肠
feiyu5217
英文歌名:Reflection
中文歌名:倒影
英文歌手:Christina Aguilera
中文歌手:李玟

英文歌词:
Look at me
You may think you see who I really am
But you'll never know me
Ev'ry day
It's as if I play a part
Now I see
If I wear a mask I can fool the world
But I can not fool my heart

Who is that girl I see
Staring straight back at me
When will my reflection show
Who I am inside

I am now
In a world where I have to hide my heart
And what I believe in
But somehow
I will show the world What's inside my heart
And be loved for who I am

Who is that gilr I see
Staring straight back at me
Why is my reflection someone I don't know
Must I pretend that I'm Someone else for all time
When will my reflection show Who I am inside
There's a heart that must be free to fly
That burns with a need to know the reason why
Why must we all conceal
What we think How we feel
Must there be a secret me I'm forced to hide
I won't pretend that I'm Someone else for all time
When will my reflection show Who I am inside

中文歌词:
仔细的 看着波光中清晰的倒影 是另一个自己
它属于 我最真实的表情
不愿意 生活中掩饰真心敷衍了 爱我的人的眼睛
我 心中的自己 每一秒 都愿意 为爱放手去追寻
用心去珍惜 隐藏在心中每一个真实的心情
现在释放出去 我想要 呈现世界前更有力量的 更有勇气的生命
我 眼中的自己 每一天 都相信 活得越来越像我爱的自己
我 心中的自己 每一秒 都愿意 为爱放手去追寻
用心去珍惜 只有爱里才拥有 自由气息
诚实 面对自己才有爱的决心 我眼中的自己 每一天 都相信
活得越来越像我爱的自己 我心中的自己 都愿意 为爱放手去追寻
去珍惜 去爱 为爱放手去追寻 用心去珍惜
あ慯廴汨
歌名《花木兰》,歌手徐立,还可以,蛮好听的
xxxboke