英语高手进!!!!!!!!

这个是我们公司帮一个品牌为IMABU的一个简介。。。由于本人好久没有碰过英语了~而且书面的专业词不太会~!希望高手帮忙了啊!!!!WearepromotingINMABU... 这个是我们公司帮一个品牌为IMABU的一个简介。。。由于本人好久没有碰过英语了~ 而且书面的专业词不太会~! 希望高手帮忙了啊!!!!
We are promoting INMABU, a company from our region with a continuous evolution in the development and manufacturing of equipments bound to health improvement and human well-being.
INMABU owns an exclusive export license for the whole world for the design, development, manufacturing, logistics and free distribution and commercialization of the European Patent no. 06380029.6 and the Worldwide Utility Number 200700934, related to the exclusive indoor air purifier system, with commercial trade mark CLENAIR®, and other products derived from it.
We believe that CLENAIR® has great potential on account of the clear increase in demand as well as trends toward certain product types, which fully coincide with it.
Please find enclosed the latest catalog of CLENAIR®. More information can be found on the website www.inmabu.com.
Should you be interested in being our distributor, we would be pleased to visit you in order to make a joint study of the market potential and negotiate a potential contract.
We hope that this proposal may be of interest to you.
等闲稼轩
我们正在促进INMABU ,该公司从我们区域的不断演变中的开发和制造设备必将增进健康和人类福祉。
INMABU拥有排他性的出口许可证,对整个世界的设计,开发,制造,物流和免费发放和商业化的欧洲专利。 06380029.6和全球数二亿零七十万零九百三十四实用,相关的专属室内空气净化系统,商业商标CLENAIR ® ,和其他产品来源于它。
我们认为, CLENAIR ®具有巨大的潜力就到了明确的需求增加以及趋向某些产品种类,这完全符合它。
随函附上的最新目录CLENAIR ® 。更多信息可在网站上www.inmabu.com
如果您有兴趣成为我们的分销商,我们将很高兴去拜访您,以使一项联合研究的市场潜力和潜在的合同谈判。
我们希望这一建议可能是您感兴趣的。
百度网友4ad901f
我们正在推销INMABU ,我们地区的公司在不断的开发和制造设备来提高健康状况和造福人类。

INMABU对整个世界的设计,开发,制造,物流和免费发放拥有独占出口许可证和商业化的欧洲专利。商业商标为CLENAIR ® ,编号 06380029.6和全球公用事业编号200700934,相关的专属室内空气净化系统,以及其他产品都来源于它。

由于清洁需求的增加以及趋向与它一样效果的某些产品种类也开始流行了,我们相信CLENAIR ®具有巨大的潜力!

随函附上的最新目录CLENAIR ® 。更多信息可在网站上www.inmabu.com

如果您有兴趣成为我们的分销商,为了联合研究的市场潜力和潜在的合同谈判, 我们将很高兴去拜访您!

我们希望这一建议可能是您感兴趣的。
帅帅gogo破
我们正在促进INMABU ,该公司从我们区域的不断演变中的不断演变中的开发和制造设备必将增进健康和人类福祉。
INMABU拥有排他性的出口许可证,对整个世界的设计,开发,制造,物流和免费发放和商业化的欧洲专利。 06380029.6和全球数二亿零七十万零九百三十四实用,相关的专属室内空气净化系统,商业商标CLENAIR ® ,和其他产品来源于它。
我们认为, CLENAIR ®具有巨大的潜力就到了明确的需求增加以及趋向某些产品种类,这完全符合它。