通信工程主修课程 英文翻译 谢谢~~

面向对象程序设计C语言电路分析低频电子线路数字逻辑电路嵌入式系统与应用高频电子线路单片机系统设计信息论与编码通信原理集成电路设计信号与系统数字信号处理微波原理光纤通信计算... 面向对象程序设计 C语言 电路分析 低频电子线路 数字逻辑电路 嵌入式系统与应用 高频电子线路 单片机系统设计 信息论与编码 通信原理 集成电路设计 信号与系统 数字信号处理 微波原理 光纤通信 计算机网络基础 通信网基础 展开
帐号已注销
Object oriented programming C language, Circuit analysis
Frequency electronic circuit Digital logic circuit
The embedded system and application High-frequency electric circuit
SCM system design Information and coding Communication principle
Integrated circuit design Signal and system
Digital signal processing Microwave principle
Optical fiber communication Foundation of computer network
Network basis
很辛苦的啊
靖荷青枫
最后一个不完整补充,通信网基础 communication network basis