初二的阅读,帮忙翻译一下,并写出答案 10

JackSmithgothisschoolreportfromhisclassteacher,MrPercyBrown.MrBrownToldJackhewasoneof... Jack Smith got his school report from his class teacher,Mr Percy Brown. Mr BrownTold Jack he was one of the best students in the class and he was never late for class.Jack was very happy to hear these words.In math classes,he was always the first one to answer the teacher’s questions.But his science was not so good.His science teacher said that he was not hardworking and asked him to spend more time on it nect term.Jack thought it was right.He must catch up with others in science.He liked foreign language very much.In English,his listening was better than reading.But his reading in French was much better.He was very good at remembering new words.Of all the subjects,history was the worst.His history teacher told him to work harder next term.He always helped his geography teacher in class,because he liked geography very much.Jack could dance very well.Summer vacation was coming.He had more leisure time,and he could do things he liked. 展开
百度网友5dbfab1
Jack Smith 从他班上老师Mr Percy Brown那里拿到了学校报告,. Mr Brown
告诉Jack他是班上最好的学生之一,他从不迟到。Jack很开行的听到这些表扬。在数学课上,他一直是第一个站起来回答老师的问题。但是他的科学科目却不是很好。他的科学老师说他在这个科目不努力,他下个学期应该多花时间在这个科目。Jack想他是对的。他在科学科目上应该赶上别人。
他非常喜欢外国语言。在英语,他的听力比笔试好。但是他的法语阅读也很厉害。他非常擅长于记忆新单词。所有的科目,历史是最差的。他的历史老师告诉他,下个学期要多努力。他一直帮助他的地理老师,因为他非常喜欢地理。Jack 跳舞很棒。暑假要来了。他有很多空闲时间可以做自己喜欢的事。
1.名字 Jack Smith / 老师的话
2.数学/ 他擅长于数学goo
3.科学/ 他可以做得比过去好better
4.英语/他擅长于听力,不擅长阅读
5.法语/他阅读很好,可以记很多单词
6.历史/worst 他历史很差,下学期努力
7.地理/他非常喜欢他,他可以在上课帮老师
8.音乐/他跳舞非常好。
9.评语/他是最好的学生,一直去学校最早。best,early
秋天66344114
翻译:
杰克.史密斯从他的班主任珀西.布朗先生那里拿到了成绩报告。布朗先生告诉他, 他是班级里最好的学生之一, 他从不迟到. 杰克听到老师说的这些话很高兴。
在数学课上杰克总是第一个回答老师的提问.
但是他的科学不是很好. 他的科学老师与他说,在科学学习上他并不十分努力,要求他下学期多化时间在科学上.杰克认为老师说的对, 他必须在科学上赶上其他的同学.
他非常喜欢外语, 他的英语听力比阅读好, 但是他的法语的阅读非常好, 他非常擅长记忆单词.
最所有的科目中, 他的历史最差, 他的历史老师告诉他下学期必须努力。
在班级里他总是帮助他的地理老师, 因为他非常喜欢地理。
杰克跳舞也跳的很好。暑期已经来到了, 他有很多空闲的时间, 他会去做一些他喜欢做的事.