求翻译并写下答案!!!急用啊!

wheredoyoulive,inacity,inatownorinavillagewhatabouttheenvironmentinyourcity/town、vill... where do you live,in a city ,in a town or in a village
what about the environment in your city/town、village?
do you love your city/town/village?why/why not?
do you like to live in the city or in the country? why?
what changes have there been?
羅德富Tofu
你住在哪?在一个城市,一个小镇还是一个乡村?
在你的城市/镇、村环境怎么样?
你爱你的城市/镇/村?为什么/为什么不?
你喜欢住在城市还是乡下?为什么?
那里都有哪些变化?

望采纳
追问
可以回答不?用英语写哦!
追答
这个要根据你自己啊 你可以用中文回答我帮你翻译

不过要采纳哦