有一首节奏感挺强的类似舞曲的歌词频繁出现come with me,女的唱的是什么

vv0147
Nora En Pure的《come with me》一直重复的是do you come with me
村上二狗子
yamboo Come with me
李晓星2010
Yamboo-Come With Me
花哭花落雨
韩文的吗?

Airplane- f(x)
아차 겁이 났었어 날아오르는 게
哎呀 克服恐惧的飞行
지금 우릴 실은 사랑이란 Plane
其实这是我们爱的 plane
이미 알고 있어 머잖아 추락하리란 걸
现在清楚了吧 飞机该着陆了
감춰지지 않아 떠오르는 맘

悬着的心 无所保留
멈출 수도 없어 어디까질까
无法停止 漫无目的
내가 알 수 있는 전부란 너와 함께란 것
我只知道要同你一起
높은 빌딩숲을 넘어 수평선을 건너 가슴 벅차도록
越过高楼 飞过丛林 穿过地平线 直到心满载而归
떨리는 이 기류 눈을 감고서 Come with me
惊险的气流 闭上双眼 Come with me
Come with me. Airplane. Love.
하늘을 나는 바람을 감는 구름을 걷는
天朗气清 清风徐徐 云卷云舒
이 비행은 시작됐지만
即使飞行已经开始
하나의 기적 너만을 믿어
这唯一的奇迹 我只信赖你
손을 잡은 오직 한 사람
只紧握住你的手
아차 눈을 떠보면 추락해 있겠지
哎呀 睁开双眼 该着陆了吧
설레임이 없는 공허한 그 길
毫不刺激 只有空虚的路程
애써 부정할 수 없을걸 우린 끝이란 걸
不必多加否定 我们已经走过
무거운 중력 위를 걸어 거친 숨을 견뎌 무엇이 남을까
摆脱引力而上 剩下的只有急促的喘息
위태로운 여정 혹시 너라면 Come with me
这段惊险的旅程 若是同你一起 Come with me
Come with me. Airplane. Love.
하늘을 나는 바람을 감는 구름을 걷는
天朗气清 清风徐徐 云卷云舒
그 비행은 끝이 났지만
即使已经结束飞行
오래된 인연 영원을 믿어
古老的缘分 相信永恒
손을 잡은 오직 한 사람
紧握住你的手
황홀한 Flying Flying 기쁨 속에도
恍惚地Flying Flying
아찔한 Falling Falling (우리 사랑을 믿어)
愉悦又晕眩地Falling Falling(我们相信爱)
높이 Higher Higher 나를 잡아줄
高高的Higher Higher 抓住我
너라서 You You You Oh You
跟着你 You You You Oh You
하늘을 나는 바람을 감는 구름을 걷는
天朗气清 清风徐徐 云卷云舒
이 비행은 시작됐지만
即使已经开始飞行
하나의 기적 너만을 믿어 손을 잡은 오직 한 사람
这唯一的奇迹 我只信赖你 紧握住你的手
바람을 감는 구름을 걷는 그 비행은 끝이 났지만
清风徐徐 云卷云舒 即使已经结束飞行
오래된 인연 영원을 믿어 손을 잡은 오직 한 사람
古老的缘分 相信永恒 只紧握住你的手

是这个吗?
追问
英文。
萨丹哈三剑客
歌名 come with me歌手瑞奇马丁
追答
I can tell that you're sinner
From behind you're in, you're I-I, yikes
A beautiful deceiver
But I can handle anything, you try
Your finger's on my trigger
You play it like a winner
You're pulling me entire
Let's stop talking about it
Just stop thinking about it
Let's get crazy about it
I got you now
I'm gonna take you to the edge tonight
I, I'll show you how
So would you come with me tonight, oh oh oh
Come with me tonight, oh oh oh
Come with me tonight
There's no limit to forever
And there's no ceiling in the sky
We'll hit the finish line together
Way beyond the morning light
Oh oh oh
Tonight, tonight
Tonight,
Come with me
Are you coming?
Come with me tonight.
追问
不是这个