他昨天写了一篇旅游的日记,英文句翻译

名成教育17

他昨天写了一篇旅游的日记,英文句翻译

He wrote a travel diary yesterday.
他昨天写了一篇旅游的日记

翻译。他哥哥昨天写了一篇精彩的日记

很高兴为您解答
His brother wrote an excellent diary yesterday.

“他昨晚写了一篇800字的作文”英文翻译

a 800-word

昨天是7月19日的英文句子翻译

你好,很高兴在这里回答你的问题:

It was July nieenth yesterday.

昨天我在语文课上写了一篇作文 英语翻译

I wrote a position in the Chinese class yesterday.

泰国旅游日记英文带翻译

Last week, I traveled to Zhuhai.The streets are clean and the buildings are huge. The traffic of Zhuhai is good. There is almost no traffic jams here,because the transportation system is good. Macau is on the opposite of Zhuhai.We can even see the cars running in the streets of Macau. I hope I can step into Macau to visti this magical city.

上周,我去珠海旅游了。街道非常干净,楼真的很高。珠海的交通很好,都没有交通堵塞,因为交通系统很良好。澳门就在珠海对面。我们甚至可以看到在澳门大街上驰骋的车辆。我希望可以踏入澳门这座魔幻之城旅游。

泰王国(泰语:ราชอาณาจักรไทย,英语:the Kingdom of Thailand),简称“泰国”(Thailand)。是一个位于东南亚的君主立宪制国家。泰国位于中南半岛中部,其西部与北部和缅甸、安达曼海接壤,东北边是寮国,东南是柬埔寨,南边狭长的半岛与马来西亚相连。

泰国旧名暹罗,1949年5月11日,泰国人用自己民族的名称,把“暹罗”改为“泰”,主要是取其“自由”之意。

泰国实行自由经济政策,在20世纪90年代经济发展较快,跻身成为“亚洲四小虎”之一,但于“九八经济危机”中受重大挫折,之后陷入衰退和停滞。是世界的新兴工业国家和世界新兴市场经济体之一。制造业、农业和旅游业是经济的主要部门。泰国是亚洲唯一的粮食净出口国,世界五大农产品出口国之一。电子工业等制造业发展迅速,产业结构变化明显,汽车业是支柱产业,是东南亚汽车制造中心和东盟最大的汽车市场。

泰国是世界最闻名的旅游胜地之一。泰国是佛教之国,大多数泰国人信奉四面佛。佛教徒占全国人口的九成以上。

泰国是东南亚国家联盟成员国和创始国之一,同时也是亚太经济合作组织、亚欧会议和世界贸易组织成员。

 I went to Hainan lsland this summer holiday.
Hainan lsland is one of the largest lsland in Cnina.Hainan lsland is hot very much.In there, you can swim.You can fish. And you can scuba diving.You can barbecue,too.I also swim,fish scuba diving and barbecue.
Hainan lsland is very interesting.Hainan lsland has lots of coconut palm trees.
I like here very much.How about you?
Linda

昨天,他写了一篇关于他在森林里探险的日记。

请具体描述

他们两天写一篇英语日记。翻译

They need to write a diary in English every other day。

一篇英语旅游日记

Monday , July 16thThe weather was sunny and hot. we visited the Palace Museum and Tian’an Men Square in the morning. We took many photos there. We visited the Great Wall in the afternoon. There were many people on the Great Wall. , We also visited some other interesting places in Beijng. We visited some Beijing Hutongs , too. We had great fun there. I hope to go there again.