whe always me什么意思

RenDy0115

why always me

为什么总是我

The message Balotelli revealed on his T-shirt – "Why always me?" – after scoringthe first of his two goals summed it up.

这场比赛巴洛特里进了两球。 而他进第一球后掀起球衣展示T恤上的字“为什么总是我?”

很高兴第一时间为您解答,祝学习进步

如有问题请及时追问,谢谢~~O(∩_∩)O

英尚微电子