请帮忙翻译一下这篇小短文 英译中

Whenithappens,theresultsaregalvanizing.Withinminutesofgoingonlineinapastoralistcommun... When it happens, the results are galvanizing. Within minutes of going online in a pastoralist community in northeast Kenya, kids were reading about their own
community as part of the Africa-wide Millennium Villages Project. Communities that had little school attendance have seen kids stream in as low-cost interventions,
starting with Internet connectivity, in-school meals, and a safe water supply, lead to a surge in schools’ quality, performance, and attractiveness to students and
parents.

With modest up-front financing, impoverished and traditional rural communities that had not considered educating girls suddenly see the immense value to the
community of educating both boys and girls. In a Millennium Village in Ethiopia that I recently visited with the country’s health minister, a local father explained to
me how he had decided to keep his daughter in school rather than marrying her at age 12 to a neighbor’s son. “I asked my daughter what she wanted to do,” the
father explained, “and she told me that she wants to stay in school, so she is continuing in school.”
神捕铁手
这件事,不能不说很是振奋人心。肯尼亚北部,一做田园诗社为不少孩子提供了上网的机会。尽管只有短短数分钟,他们也能深切感受到,自己确确实实是非洲的一份子。这一改变,得益於“千年村计划”(Millennium Villages Project),这一涉及广泛的惠民工程。有些造价低廉的社区,过去鲜有儿童到学校上课,如今那里的校区却也生机勃勃了。校园里,网络服务、校内供餐、放心水已开始有供应,学校的质量也因而得到攀升,从而吸引了更多的学生、家长。

过去,在某些贫穷守旧的农村社区,人们从未考虑过为女孩提供教育,而如今,有了细水长流的预付资金,人们已意识到,建设一座为男童女童同时提供教育服务的社区,是何等样重要。近来,我陪同国家卫生部长访问了埃塞俄比亚一座千年村。在村中,一位父亲对我们讲述,他是如何决定带女儿去求学,而非让她在区区12岁便嫁给邻家子:“我问过女儿的意思。”这位父亲道:“她说,她渴望学校生活。於是我也遂她愿啦。”
QA_Addison
你好,翻译如下:
当它发生时,结果是镀锌。在肯尼亚东北部的一个游牧社区上网分钟内,孩子们读的关于他们自己的社区作为全非洲的千禧村项目的一部分。社区,有小的学校出席率已经看到孩子们作为低成本的干预措施,开始与互联网连接,在学校的膳食,和一个安全的供水,导致了学校的质量,性能和吸引力,学生和家长的激增。
有了适度的前融资,贫困和传统的农村社区,没有考虑教育的女孩突然看到了巨大的价值,社会的教育,男孩和女孩。在埃塞俄比亚的一个千年村里,我最近和该国的卫生部长一起访问了一个地方,一位当地的父亲向我解释了他是如何决定让女儿在学校的,而不是和她12岁时嫁给一个邻居的儿子。“我问我女儿她想做什么,”父亲解释道,“她告诉我她想留在学校,所以她在学校继续上学。”
有疑问请追问,望采纳哦~~