英文翻译(请教高手帮忙翻译下我的毕业论文“摘要”和“关键词”部分 ~ 谢谢 )

请教高手帮忙翻译下我的毕业论文“摘要”和“关键词”部分~谢谢摘要:目前,我国部分高校开设了体育舞蹈教学课程,经过我们的调查发现,体育舞蹈教学对大学生综合素质的提高产生了多... 请教高手帮忙翻译下我的毕业论文“摘要”和“关键词”部分 ~ 谢谢
摘要:目前,我国部分高校开设了体育舞蹈教学课程,经过我们的调查发现, 体育舞蹈教学对大学生综合素质的提高产生了多方面的影响,可以提高学生身体素质,培养正确体态,陶冶美的情操,提高学生的审美能力,扩大人际交往,对学生的智力和心理有很大的促进作用。
关键词:体育舞蹈;大学生;综合素质;影响
supershj
Abstract: At present, some colleges and universities set up courses dancesport, after our investigation found that sports dance teaching to improve the overall quality of students can improve the students physical fitness , and fostering a correct posture, cultivate the positive sentiment, and enhance the aesthetic capacity, expanding interpersonal contacts, the students have great mental and psychological role.

Key words: sports dance;college students; overall quality; affect