高分求 魔兽世界《灰烬使者:提里奥·弗丁归来》视频中 原英语部分配音对白

只要一下这段的翻译即可“啊,爸爸,你回来了!”小莫格莱尼冲过去拥抱了他的爸爸:“爸爸,你走了这么长时间,我还以为。。。。你。。。”亚历山德罗斯对小莫格莱尼慈爱的说:“什么... 只要一下这段的翻译即可

“啊,爸爸,你回来了!”
小莫格莱尼冲过去拥抱了他的爸爸:“爸爸,你走了这么长时间,我还以为。。。。你。。。”
亚历山德罗斯对小莫格莱尼慈爱的说:“什么也不能使我离开这里,离开我的家和可爱的孩子,达里安。”
小莫格莱尼:“爸爸,我想战斗!我想和你一起对抗那些天灾!我不想在这儿无所事事的坐着了!”
亚历山德罗斯对小莫格莱尼说:“达里安·莫格莱尼,你在这个年龄要握住剑战斗还是太困难了。让爸爸自己对抗洛丹伦的亡灵军团吧!我不能失去你,即使只是想象这件事也不可以。。。。”
小莫格莱尼:“如果我要死,爸爸,我宁愿在对抗天灾军团的战役中英勇的战死!爸爸,如果我要死,我要和你一起死在战斗里!”
亚历山德罗斯说:“我的孩子,总有一天,你会手持这把灰烬使者,用它在这片土地上主持正义和公道。我从来没有怀疑过那天最终将会到来。到那时候,你会给我们的人民带来骄傲,洛丹伦也会因为你而变得更好。不过亲爱的,那天还不是今天。”
亚历山德罗斯:不要忘了今天我所说的话。。。。
再说一遍 是英文对白 不是视频 视频到处都是 只要把英文对白写上来 分就双手奉上
风灵悠幽
"father,you have returned..you've been gone for a long time,father.

nothing could keep me away from here ,Darien.not from my home,son.

father,I wish to join you in the war of the Undead ,I want to fight I can sit idle no longer.

Darien.Morgraine ,you are barely a age to hold the sword.let along the battle Scourge Undead in Lordaeron ,I could not bare losing you.even the thought.

If I die ,father,I would rather be on my feat,standing in the fight to see undead legions ,if I die,let me die with you..

my son,there would come a day when you will command the The Ashbringer ,and with it,mete out justice across this land ,I have no doubt that would that day finally comes.you'll bring pride to our people and will be a better place because of you.but my son,that day is not today.do not forget.

听写的.不保证全对了..尽力了.