介绍武汉的英语作文

要一篇关于武汉的英语作文不需要太好要把下面的写到武汉的人很好武汉的交通好,中山公园,东湖公园动物园最好是在线写的,最多一小时就写好可以吗,本人要求不高,... 要一篇关于武汉的英语作文不需要太好要把下面的写到 武汉的人很好武汉的交通好,中山公园,东湖公园动物园
最好是在线写的,最多一小时就写好可以吗,本人要求不高,
休弘曲礼骞
稍等~修改着写.
I live in Wuhan,China.The people here are friendly and easy to get along with.In modern times,many big cities have traffic jams except Wuhan.It's always convient for people to go anywhere they like.Wuhan,which is famous for its parks named Zhongshan Park and Donghu Park,It's a good place to both visit and live.Besides,the zoo in Wuhan has various of animals.I love Wuhan.
这样可以吗.欢迎追问.