「恋におちて」歌词的中译

达人方舟教育
坠入情网 词:汤川れい子   曲:小林明子 もしも愿いが 叶うなら 倘若愿望能够实现 吐息を白い バラに変えて 愿将叹息化为雪白玫瑰 逢えない日には 部屋じゅうに 装饰在没有你的屋子里 饰りましょう 贵方を想いながら 想念着你 Darling
I want you 逢いたくて 亲爱的我需要你 好想见到你 ときめく恋に 駆け出しそうなの 勾动心弦的恋曲 几乎一触而发 迷子のように 立ちすくむ 宛如迷失方向般 呆立而无法动弹 わたしをすぐに 届けたくて 希望能即刻来到你身边 ダイヤル回して 手を止めた 停下旋转拨号盘的手 I’m just a woman Fall in love 我只是个坠入情网的女人 If my wishes can be ture 如果我的愿望成真 Will you change my signs 你愿意改变我的叹息吗 to roses
whiter roses decorate them for you 用玫瑰,为你用白色玫瑰花装饰著 Thinkin’about you every night 每个夜晚我想念着你 and find out where I am 并且找寻我身在何处 I am not livin’in your heart 我并不住在你的心里 Darling
I need you どうしても 亲爱的我需要你 无论如何 口に出せない 逢いがあるのよ 有个说不出口的心愿 土曜の夜と 日曜の 周末的夜晚 贵方がいつも 欲しいから 也希望有你陪伴 ダイヤル回して 手を止めた 停下旋转拨号盘的手 I’m just a woman Fall in love 我只是个坠入情网的女人 Darling
You love me 今すぐに 亲爱的,你爱我 现在多么想 贵方の声が 闻きたくなるのよ 聆听你的声音 両手で頬を 押さえても 即便是 双手拖颊 途方に暮れる 夜が嫌い 已厌倦 迷失方向的夜晚 ダイヤル回して 手を止めた 停下旋转拨号盘的手 I’m just a woman Fall in love 我只是个坠入情网的女人 Don’t you remember when you were here 你还记得当你还在这里时 without a thinking we were caught in fire 没有一丝犹豫
我们燃烧在爱里 I’ve got a love song but where it goes 曾经有一首情歌
但是现在它在哪 three loving hearts are pullin’ apart of one 三颗爱人的心因为一人而撕扯 Can’t stop you
can’t hold you 不能阻止你
不能留住你 Can’t wait no more 不能再等待 I’m just a woman Fall in love 我只是个坠入情网的女人 I’m just a woman Fall in love 我只是个坠入情网的女人
参考: jqfy.bolaa/9112/06130678475 + .myblog.yahoo/jw!P_YSGVSLChR2q.X4rqn48zI-/article?mid=2701&prev=2725&next=2274&l=f&fid=42