请英语高手帮忙!!!!翻译机的不要,能过关的话一定追分!!!

网络就像一把双刃剑,除了给我们带来最新最全面的知识外,网络所存在的安全隐患对未成年少年和自制力较低的人群来说,在身心和健康上更是造成了巨大的危害。在这个时候,网络安全就成... 网络就像一把双刃剑,除了给我们带来最新最全面的知识外,网络所存在的安全隐患对未成年少年和自制力较低的人群来说,在身心和健康上更是造成了巨大的危害。在这个时候,网络安全就成为了保护群众身心健康的一个重要保证。从网络安全监管领域来说,监管空白和监管无力等现象的存在是网络安全问题的主要原因。而根源就在于网络安全法律体系、监管体制等不完善。从提高民众的认识、完美法律体系等方面来提高网络安全,是实现网络安全的重要途径。
还有三个词:网络安全监管 行政执法 网络安全
copchen
The Net is a double-edged sword. While it gives us the latest and the most comprehensive knowledge, its safety loophole would bring about enormous harm to people's mental health, especially to teenagers or those having incometent self-control. The main reason of the net safety, in view of net safety supervisors, is the existing phenomenon of empty or weak supervision. The source of the phenomenon is the imperfection of the legal system and the supervising mechanism on the net safety. It is thus an important way to improve the net safety by means of promoting public awareness and perfecting legal system on this issue.
tbbft
我看了不得不说,大哥,你的悬赏分没诚意呀,这么大篇东西呐