我大部分时间都在家干什么?

冰糖两勺

I just stayed at home most of the time to read and relax.这句话可以翻译为:我大部分时间只是待在家里看书和放松。

【句子分析】

谓语动词stayed 用的是过去式,表示事情发生在过去。

to read and relax,是to do sth 做目的状语。

just 只是;仅仅的意思,同simply

stay at home 在家

most of the time 大部分时间、多数情况下,大多数时候

扩展资料:

相关例句

(1)Most of the time when you returned books, you read them already — and we were onto you.

其实大部分时候,你放回一本书之前是真的读了这本书的,嗯,我们懂的。

(2)Stay at home and keep away from work, school or crowds.

尽可能呆在家中,不要上班、上学或去人多的地方。

(3)Finally, I foresee a day when I can stay at home all day.

最后,当我整天呆在家里时,我都能预见一天会发生什么。

(4) No, I’d rather stay at home than go out.

不,我宁愿呆在家里也不愿出去散步。

(5)Most of the time they make it.

很多时候他们真的做到了。