麻烦帮忙翻译成一段英文

要求语法正确机器自翻的不要我是个平凡的中国女孩。很高兴能写信给你。不知道你能不能亲自看到这些信。我一共为你写了99封。希望你能看得到并且能亲自给我回信。我虽然比你小五岁。... 要求语法正确 机器自翻的不要
我是个平凡的中国女孩。很高兴能写信给你。不知道你能不能亲自看到这些信。我一共为你写了99封。
希望你能看得到并且能亲自给我回信。我虽然比你小五岁。但是我和你一样喜欢表现自己。我也喜欢运动。
并且是学校排球队员。我同时也热爱唱歌和演戏。我希望能在我18岁的时候参加选秀比赛来圆我的明星梦。
你知道我最喜欢你什么吗?你漂亮的蓝色眼镜和你的笑容。看你笑的时候我感觉自己被你感染了。我觉得看你笑是一件幸福的事。我希望有一天能亲眼见到你。
祝你快乐每一天。
mksow1011
I am an ordinary chinese girl and I am happy can write to you. I do not know whether you can read this letter personally, and I have written 99 letters to you. I hope you can read this letter and reply me personally, even I am 5 years younger than you but like you, I like to show my self, I like sports too,and I am our shcool volley ball team player, I like to sing and perform, and wish that can fulfill my dream when I am 18 through competition.
Do you know what I like about you? your blue glasses and smile, I feel that I am affected when you smile, watching you smile is a bleesing to me, and hope that one day can meet you in person. Wish you happy everyday.
lancelan333
where
智在钱里
那里?