2道英文的数学题,求翻译并解答

Ifeachfootofwaterinalakescreensout60%ofthelightabove,whatpercentofthelightpassesthrou... If each foot of water in a lake screens out 60% of the light above, what percent of the light passes through 5 feet of water?

Raul invests $1000 in a savings account that earns 5% interest compounded annually. How much money will he have in the account at the end of 5 years?
lonesomeguy
If each foot of water in a lake screens out 60% of the light above, what percent of the light passes through 5 feet of water?
译文:如果每英尺湖水能阻挡上面60%的光线,请问有百分之几的光线能到达5米深的水。
解答:M = 60% x 60% x 60% x 60% x 60% x = 0.07776 = 7.776%

Raul invests $1000 in a savings account that earns 5% interest compounded annually. How much money will he have in the account at the end of 5 years?
译文:Raul在一个储蓄账户投资1000美元,每年能够赚取5%的复合利率。请问到5年年底时他的账户中有多少钱?
解答:M = $1000 + $1000 x 5% x 5 = $1250
nonook1
1. 光线通过一尺的水的时候会被滤掉 60% 的光线,如果通过 5 尺的水会剩下多少百分比的光线通过

答: 0.6 x 0.6 x 0.6 x 0.6 x 0.6 = 0.07776
= 7.776%

2. Raul 存了 1000 元在账户里,账户每年的收入是 5%, 请问五年后,他的账户里会有多少钱。
答:1000 x 1.05 x 1.05 x 1.05 x 1.05 x 1.05 = 1276.28
断尘_x
如果每一英尺深的湖水会遮挡着60%的光线,那么在通过5英尺深的湖水后光线还会剩下有百分之多少?

60% x 60% x 60% x 60% x 60% = 0.07776 = 7.776%

劳尔将1000美元存入储蓄帐户,每年能赚取复合利率为5%。在5年之后劳尔的帐户一共会有多少钱?

¥1276.28
百度网友eff39821e
1. 如果湖的水每一英尺吸收60%的光,五英尺深的地方有百分之几的光?
答:1.024%

2. Raul (人名) 在每年5%利息的银行存了¥1000. 5年后,他会有多少钱?
答:¥1,051.01
匿名用户
如果每一共同性的湖水过滤掉上面光线的60%,那么五英尺深的水下有多少光能通过呢?

Raul存入储蓄帐户1000美元,年利息为5%复利。5年后他的这个帐户上会总共连本加利有多少钱?

给你翻译了,自己去算吧,我不会算术。