英语翻译求助!谢谢~~~~~~~~~~~

1.Itwasessentialthattheapplicationformsshouldbesentbackbeforethedeadline.2.Whattheman... 1.It was essential that the application forms should be sent back before the deadline.
2.What the man said under oath was disputed by several other witnesses.
3.What is remarkable about history of toys is not so much how they changed over the centuries but how much they have remained the same.
4.It is reported that most adopted children want to know who their natural parents are.
5.That's why teachers often encourage the early use of dictionaries and pay attention to content rather than technical ability.
michael203X
一、申请表在截止日期前交回是至关重要的。
二、这名男子在起誓后所说的话被其他几个证人质疑。
三、玩具历史上值得注意的不是它们怎么随着时间改变的部分,而是它们没有改变的部分。
四、有报告显示,大多数被收养儿童都希望指导他们的亲生父母是谁。
五、这就是为什么老师通常鼓励尽早使用字典以及很重视其内容而不是科技能力。
jie_23800
1.It至关重要的是,申请表格应送回的截止日期之前。

2.What的男子说,宣誓是有争议的其他几个证人。

3.What是了不起的历史的玩具并不在于它们如何改变了千百年来多少,但他们依然保持不变。

4.It报道,通过儿童最想知道谁是他们的亲生父母。

5.That的,为什么老师常常鼓励早日使用字典和注意的内容,而不是技术能力。

以上翻译。
天梦why
1.It是重要在截止日期以前申请表将去被退还.男人在誓言的约束下说的2.What被几个其它证人对提出争议.玩具的3.What存在值得注意历史不是这么多而是多少是他们怎样转向世纪那些已经同样地停留.4.It存在报告领养的绝大部分小孩想要知道他们的生身父母是谁.5.That's,其老师常常促进字典的早期使用和注意满足不是技术才能的.