帮我写一个英文祝贺信 祝贺同学大学毕业 100单词左右

funlyya
贺朋友大学毕业

GaoLu

I learned from Mr. Wang that you were graduated with high honours from Qing Hua University yesterday. I can well imagine how proud of you your parents are now, who have been anxiously hoping to witness your brilliant success. As I understand, you will continue studies in the United States soon, I wish you greater success in your studies and research work,

With best wishes,

Chen Fangzhou

贺朋友大学毕业

高路

从王先生处得悉你以优异的成绩毕业清华大学,我可以想像,你的父母亲现在怎样地引以为荣。他们一直殷切地希望你获得辉煌的成就。我听说你不久要到美国去继续深造,预祝你在学习和研究工作上取得更大的成就。

程方洲

你没有提供详细的信息,所以没法写,这个是在实用英语网上找的。
你将就用,自己按实际情况改一下。

参考资料: http://engnet.jiangnan.edu.cn/syyy/practicaleng/