最近,你们班就学生应不应该在网上交友的话题展开了一场讨论。请你根据以下要点写一篇150词左右的短文

最近,你们班就学生应不应该在网上交友的话题展开了一场讨论。请你根据以下要点写一篇150词左右的短文。要点:1、有的同学认勺人网上交友方便、自由;2、有的同学认为网上交友会... 最近,你们班就学生应不应该在网上交友的话题展开了一场讨论。请你根据以下要点写一篇150词左右的短文。 要点:1、有的同学认勺人网上交友方便、自由; 2、有的同学认为网上交友会影响字习; 3、你自己的看法。 展开
匿名用户
时代进步了,科技发达了,人与人之间的距离拉近了。如今人们都喜欢在网上交友,认为聊天无拘束,并且给予人很大的方便。但是有些人又会觉得,网络是虚伪世界,里面都是无形的陷阱,无时无刻存在着未知的危险,尤其对青少年造成很大的负面影响,造成学业荒废,不能自拔。但我认为,网络是一把双刃剑,利弊交织。学生本身应该养成良好的上网习惯,加强思想防范意识,让网上交友处于一个安全的氛围下进行。
追问
英语,
听雨明媚
With the development of the science and technology,the computer has been becoing the necessity for people in the 21st Century.Following,network is of close link with our life,bringing us incomparable convenience on our life and work.
Through the network,we can search for useful datas and get to know the current events.When you play computer games after a long-time work,it can relieve your pressure and make you feel relaxed.Besides,playing online games is not all bad,for it can fulfil students' entertaining requests as well as practise their response ability.