在线求翻译

TheDevilWearsPradaisamoviethattouchedmeandallofthegirlwhoischasingdream,thestoryistal... The Devil Wears Prada is a movie thattouched me and all of the girl who is chasing dream, the story is talked abouta war between Maranda and Andy. Maranda is the chief of American Vogue magazinewho is a rich and luxurious life that all women and girls dreaming. She has thesupreme right. However, The Andy is very simple and kindhearted girl who actedas assistant of Maranda. At first, She insisted on the Principle of hislife. With time going, She realized theonly by doing hard can she get what she want. She and the Maranda walk ascendsimilar road . The Andy’s life become rich shinning, but She lost her husbandand friends . Fortunately, she finally understand what is important in People’slife. When Andy back to return nature of attire to walk on the NewYork avenue,we see a happy girl. 展开
百度网友b97d58f1d0
<穿普拉达的恶魔》是一部令所有的追梦的女孩感动的电影。这部电影讲述了马兰达和安迪之间的战争,马兰达是一家美国时尚杂志的总监,她过着所有女孩都希冀的富有豪华的生活,她有至高无上的权利,然而,Andy是一个简单热心的女孩,她是马兰达的助手,起初,她对她的生活坚持原则,但是随着时间的推移,安迪意识到她要得到她所想要的唯一的出路就是奋斗,安迪和马兰达都在人生上升通道,安迪的生活变得富有并且闪闪发光,但是她失去了丈夫和朋友,幸运的是,安迪最终明白了生活中最重要的是什么,当安迪穿着便装(以普通人的心态)重回纽约大道的时候,我们可以看到安迪是个快乐的女孩

手工翻译
kenchen1989
你好,正确的翻译是:
"穿着普拉达的恶魔“是一部触动我和触动所有想要追梦的女孩儿的电影。电影的故事讲到一场M马兰达和安迪的战争。马兰达是美国时尚杂志的主席,他很有钱很奢侈,过着所有女孩儿都梦想着的生活。他有最高的权利。但是安迪是一个非常简单又热心肠的女孩儿。她是马兰达的助手。起初,安迪坚持着马兰达的生活信条。时光归去,她意识到她只有很努力的去奋斗才能得到她想要的。她和马兰达走着类似的道路。安迪的生活变得特别富裕,但是她失去了她丈夫的朋友们。幸运的是她最终明白了人们生活中最重要的是什么。当安迪回到纽约街头,我们看到的是一个快乐的女孩儿。

谢谢。 (这篇文章里she,he 很乱,很混淆,我不知道到底谁男谁女,你看一下改一下就好)
oceaniacs
穿普拉达的女王是一部关于女孩追寻梦想的电影,深深打动了我。讲述梅兰达与安迪之间矛盾。梅兰达是vogue杂志的主编,拥有所有女孩梦想的财富和奢华。她非常专制,然而,作为梅兰达的助理,安迪是一个非常单纯和善良的女孩。开始,她坚持自己的原则,随着时间推移,她意识到只有努力拼命才能得到她想要的。她走上了和梅兰达一样的路。她变得富有,但是失去了朋友和爱人。幸运的是,他最终明白了生命中最重要是什么。当安迪用那自然的步伐行走在纽约大街上时,我们看到了一个快乐的女孩