帮我翻译以下一段英文,谢谢啊

Thetimeyouspendfakingitwithyourcurrentmanwillbebothlaboriousandtroublesomenotonlyfory... The time you spend faking it with your current man will be both laborious and troublesome not only for you but also for him .you have spent five years with this person ,so I assume he can't be that bad and you don't hate hime as such ,And yet you treat him worse than most people treat their enemies.by staying with him .and
yet looking for love in other places.you're effectively subjecting
your poor man to a kind of mental torture.
you need to work out what it is inside of you that makes you feel compelled to be unhappy and in a loveless relationship rather than be on your own .I think its time for you to get to know youself ,get it together ,and grow up .Get a new haircut ,buy yourself some new clothes,and feel good about your young,hot self. Realise that
while you waste your time with the guy from D-team .your dream guy could pass right on by,this is one thing I would not ristk
take your time and also take your loneliness with a grain of salt ,if other single ladies feel the same effects of the China man-shortage that you do ,then it's nothing
to do with you....right?
谢谢大家,因为我没有一次把文章写完,所以你们翻译的都对,可是满意的回答只能一个
jiajiezhong
您需要什么工作是内部的你,让你感到不满意,并要在爱情的关系,而不是在您自己的。我认为它的时间内给您更多地了解自己,获得共同成长。得到一个新发型,买一些自己的新衣服,并感觉良好的年轻人,热自我。明白

而浪费你的时间你的家伙从D -团队。你的梦想的人可以通过权利的,这是一件事,我不会ristk的时间,伪造它与您当前的男子将是艰苦和麻烦的不仅是你,而且也为他。您已经花了五年时间与此人,所以我以为他不能说不好,你不恨姬等,但是你对待他比大多数人对待enemies.by住了他。与

尚未寻找爱情的其他places.you '重新置于有效

你可怜的人的一种精神折磨。
superzhangzi
如果你再这样和你现在的男友这样伪装下去的话,不仅会对你而且会对他来说都会很辛苦和麻烦.你已经和这个人交往了5年了,所以我想他不是那么地坏,而且你也不是如此讨厌他.但是你对待他却比大多数人对敌人还要坏.和他继续交往的同时,再同时寻找其他真爱.你成功地让你可怜的男友陷入了一种精神折磨.

你需要弄清楚是什么在你心中使你无力感到快乐且处在一种缺少爱的境地,而不是坐以待毙。我认为是时候了解你自己,将两个你结合并且成长。换个新发型,给自己买些新衣服,感觉一下年轻火辣的自己。要意识到,当你浪费时间在白日梦的时候,你的白马王子已从你身边溜过。对于此事,至少我是不会犯傻的。
isaacma
你对你的男友虚情假意,这段时光对你和他都是种劳苦。你跟他处了5年,因此我想他也不那么衰,你也不怎么讨厌他。但是你一边呆在他身边,一边又期盼着来自别人的爱情,这对他真是再坏不过了,普通人对待敌人都不至于此。你十分有效地对你可怜的男友进行着精神折磨。

很恐怖的说。

硬是很恐怖。
xymickey
如果你再这样和你现在的男友这样伪装下去的话,不仅会对你而且会对他来说都会很辛苦和麻烦.你已经和这个人交往了5年了,所以我想他不是那么地坏,而且你也不是如此讨厌他.但是你对待他却比大多数人对敌人还要坏.和他继续交往的同时,再同时寻找其他真爱.你成功地让你可怜的男友陷入了一种精神折磨.