一只手被砍掉一只眼晴瞎了的电影叫什么名字

我就不信会怎样
天残地缺 (1979)
导演: 罗炽(Joe Law)
主演: 陈木川(Mu Chuan Chen) / 康照明(Jackie Conn) / 沈松付(Frankie Shum) / 何九 / 李中坚 / 更多...
类型: 剧情 / 动作
制片国家/地区: 台湾
语言: 汉语普通话

天残地缺的剧情简介 · · · · · ·
  天残地缺套戏太cult啦,佢个戏名改得十分贴切,戏中两个残缺主角,一个俾大奸角斩断双手,竟然会生番一只小手仔出黎。另一个俾大奸角用腐蚀既液体废左双脚,以前有D咁劲揪既腐蚀极毒液体,犀利、犀利。两个残缺人温左个钟意摺埋自己系蒸笼入面既骑呢师父教佢两个功夫,又系犀利、犀利。无手果个又游水、又打水、仲耍棍添,废左双脚果个用屎忽都可以打得死人,认真cult到爆。到最後梗系两个残缺人同大奸角上演一场超B级生死大战……