一首英文歌,开头是女孩唱的,好像是we are coming home还是welcome home

90逅布恋纶
这首歌是Coming Home
演唱:Skylar Grey 、P.Daddy
(部分歌词)
I’m coming home 我就要回家了

tell the World I’m coming home 我的告诉整个世界 我就要回家了

Let the rain wash away all the pain of yesterday 让雨水洗去昨日所有的伤痛

I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes 我知道我的小天地在等着我 他们会原谅我所有的过错

I’m coming home, I’m coming home 我就要回家了 我就要回家了

tell the World that I’m coming 告诉这个世界 我就要回家了

Back where I belong, yeah I never felt so strong 回到那个属于我的地方 是的 我从来没有过如此强烈的感觉

(I’m back baby) 我回来了 宝贝

I feel like there’s nothing that I can’t try and if you with me put your hands high 我觉得这世上已经没有什么值得我去尝试了 如果你高举双手和我在一起的话

(put your hands high) 高举你的双手

If you ever lost a light before, this ones for you 如果你以前曾经失去过希望,那么只一个就是专为你而准备的

and you, the dreams are for you 这个梦是也是属于你的
焦崧淏ovo
I'm coming home(club mix)的比较好听,中间伴奏很强烈,有节奏感,建议大家听听,你会感谢我的。