做你自己的英文是什么?

张老师休闲娱乐

做你自己的英文:be yourself。

例句:

1、不要试图仿效任何人,要是你想做到最好,就得做你自己。

Don't try to mimic anybody. You have to be yourself if you are going to do your best.

2、不要咕哝地抱怨,做你自己的事。

Don't mutter; do your own business.

3、所以放松点,做你自己。

So just relax and be yourself.

4、做你自己。很多青少年一旦与别人成为朋友,就尽量维持友谊。

Be yourself. A lot of teens try not to lose the friendship once they become friends with some people.

5、做点儿让你自己放松的事情。

Do something that you know relaxes you.