星际争霸2与星际争霸的相似之处有哪些

小宝教育知识分享

This game will be similar to Starcraft in a few ways.

这个游戏一些地方会与相星相似。

The connection string configuration will be similar to the following example.

连接字符串的配置与下面的示例类似。

My story is one that may be similar to yours.

我的经历很可能跟你们的类似。

According to testing requirement, test traffic should be similar to practical network traffic.

为满足测试需要,测试流量应尽可能的接近实际网络流量。

The output from these calls may be similar to the following examples.

来自这些调用的输出可能类似于以下示例。