帮忙翻译英语?

LegCuffGather... Leg Cuff Gather 展开
dgxcool

收裤管的意思. 看到你在评论里说是纸尿裤, 那就是纸尿裤裤腿的卷边.

红圈附近的收缩处理

就是图中的部分

_牛奶Milk00
你好,关于 : 我是一个篮球女孩。我对篮球的热爱不比任何人少。总有人问我为什么这么喜欢篮球。其实也说不出什么理由,也许就是纯粹的喜欢和热爱吧。喜欢在球场上的感觉,团队的配合,队友的信任能感受到每个人都是快乐的。就是如此简单。打球的人可能都知道篮球是不可能一转身就可以遗忘的,翻译如下。
译文: I am a basketball girl. I love basketball as much as anyone. I'm always asked why I like basketball so much. In fact, there's no reason. Maybe it's just pure like and love. Like the feeling on the court, the cooperation of the team, the trust of teammates can feel everyone is happy. It's that simple. People who play basketball may know that basketball can't be forgotten as soon as they turn around.
希望可以帮助到你 ^_^
朝霞英语

Leg Cuff Gather
腿部袖口收拢
腿袖口收集
拓展
leg cuff
裤管 腿箍 裤边
leg opening 裤脚
turn-up cuff 卷脚,反脚
百度网友dcd1e6a
翻译:给腿袖打褶,
gather能翻译为“给……打褶”,
Leg cuff翻译为“腿袖”
唐娜杨

如果是做裁缝,那就是裤脚翻边。
追问
这个应该和尿垫有关系  宠物尿垫  或者是成人的卫生巾之类的
追答
leg cuff 可以表示裤管,是不是连裤尿片?