跪求高手翻译英文

求高手翻译下面英文,在线急等,谢谢AreaderinFlorida,apparentlybruisedbysomepersonalexperience,writesint... 求高手翻译下面英文,在线急等,谢谢

A reader in Florida, apparently bruised by some personal experience, writes in to complain, “If I steal a nickel’s worth of merchandise, I am a thief and punished; but if I steal the love of another’s wife, I am free.”

This is a prevalent misconception in many people’s minds---that love, like merchandise, can be “stolen”. Numerous states, in fact, have enacted laws allowing damages for “alienation of affections”.

But love is not a commodity; the real thing cannot be bought, sold, traded or stolen. It is an act of the will, a turning of the emotions, a change in the climate of the personality.

When a husband or wife is “stolen” by another person, that husband or wife was already ripe for the stealing, was already predisposed toward a new partner. The “love bandit” was only taking what was waiting to be taken, what wanted to be taken.

We tend to treat persons like goods. We even speak of the children “belonging” to their parents. But nobody “belongs” to anyone else. Each person belongs to himself, and to God. Children are entrusted to their parents, and if their parents do not treat them properly, the state has a right to remove them from their parents’ trusteeship.

Most of us, when young, had the experience of a sweetheart being taken from us by somebody more attractive and more appealing. At the time, we may have resented this intruder---but as we grew older, we recognized that the sweetheart had never been ours to begin with. It was not the intruder that “caused” the break, but the lack of a real relationship.

On the surface, many marriages seem to break up because of a “third party”. This is, however, a psychological illusion. The other woman or the other man merely serves as a pretext for dissolving or a marriage that had already lost its essential integrity.

Nothing is more futile and more self-defeating than the bitterness of spurned love, the vengeful feeling that someone else has “come between” oneself and a beloved. This is always a distortion of reality, for people are not the captives or victims of others---they are free agents, working out their own destinies for good or for ill.

But the rejected lover or mate cannot afford to believe that his beloved has freely turned away from him--- and so he ascribes sinister or magical properties to the interloper. He calls him a hypnotist or a thief or a home-breaker. In the vast majority of cases, however, when a home is broken, the breaking has begun long before any “third party” has appeared on the scene.
ImRebekah
一位读者在佛罗里达州,显然是撞伤了一些个人的经验,写在抱怨, “如果我偷镍的价值的商品,我是小偷和惩罚;但是如果我的爱偷别人的妻子,我很自由。 ”

这是一个普遍的错误观念在许多人的心目中---爱,如商品,可以“偷” 。许多国家,事实上,已颁布法律允许的损害赔偿“异化的情感” 。

但是爱情不是一种商品,真正的事情是买不来,出售,交易或被盗。这是一个采取行动的意愿,一个转折点的情绪,改变气候的个性。

当丈夫或妻子是“偷”了另一个人,即丈夫或妻子已经成熟,盗窃,已倾向于走向一个新的合作伙伴。 “热爱强盗”只是考虑什么是等待将要采取什么要采取。

我们倾向于像对待人的货物。我们甚至谈到儿童“属于”他们的父母。但是,没有人“属于”其他任何人。每个人属于自己,并以上帝。孩子们托付给他们的父母,如果他们的父母不正确对待他们,国家有权删除他们的父母的托管。

我们大多数人来说,当年轻的,有经验的恋人正在采取由我们的人更具吸引力和更有吸引力。当时,我们可能有反感这个入侵者---但是,当我们长大,我们认识到,心上人从未我们刚开始的时候。这不是入侵者说, “造成”的突破,但由于缺乏一个真正的关系。

从表面上看,许多婚姻似乎打破了,因为“第三方” 。然而,这是一种心理错觉。另一名女子或其他人仅仅作为借口,解散或婚姻已经失去了它的基本完整。
没有比这更徒劳的和更多的自我拆台的辛酸比唾弃爱,复仇感觉别人“来的”自己和一个心爱的。这始终是一个歪曲事实,对人并没有人质或其他受害者的---他们都是免费的代理人,制定自己的命运好或虐待。

但是,拒绝情人或伴侣不能相信自己心爱的自由转过身去,并从他身上---他认为这样险恶或神奇性能的外来。他呼吁他的催眠师或一个小偷或家庭破碎。在绝大多数情况下,然而,当一个家庭被破坏,已开始打破之前很久任何“第三方”也出现在现场。
皇太子煌
一位读者在佛罗里达州,显然是撞伤了一些个人的经验,写在抱怨, “如果我偷镍的价值的商品,我是小偷和惩罚;但是如果我的爱偷别人的妻子,我很自由。 ”

这是一个普遍的错误观念在许多人的心目中---爱,如商品,可以“偷” 。许多国家,事实上,已颁布法律允许的损害赔偿“异化的情感” 。

当丈夫或妻子是“偷”了另一个人,即丈夫或妻子已经成熟,盗窃,已倾向于走向一个新的合作伙伴。 “热爱强盗”只是考虑什么是等待将要采取什么要采取。

我们倾向于像对待人的货物。我们甚至谈到儿童“属于”他们的父母。但是,没有人“属于”其他任何人。每个人属于自己,并以上帝。孩子们托付给他们的父母,如果他们的父母不正确对待他们,国家有权删除他们的父母的托管。

我们大多数人来说,当年轻的,有经验的恋人正在采取由我们的人更具吸引力和更有吸引力。当时,我们可能有反感这个入侵者---但是,当我们长大,我们认识到,心上人从未我们刚开始的时候。这不是入侵者说, “造成”的突破,但由于缺乏一个真正的关系。

从表面上看,许多婚姻似乎打破了,因为“第三方” 。然而,这是一种心理错觉。另一名女子或其他人仅仅作为借口,解散或婚姻已经失去了它的基本完整。

没有比这更徒劳的和更多的自我拆台的辛酸比唾弃爱,复仇感觉别人“来的”自己和一个心爱的。这始终是一个歪曲事实,对人并没有人质或其他受害者的---他们都是免费的代理人,制定自己的命运好或虐待。

但是,拒绝情人或伴侣不能相信自己心爱的自由转过身去,并从他身上---他认为这样险恶或神奇性能的外来。他呼吁他的催眠师或一个小偷或家庭破碎。在绝大多数情况下,然而,当一个家庭被破坏,已开始打破之前很久任何“第三方”也出现在现场。
水瓶座li
在佛罗里达的一位读者,显然按某些私人的经验碰伤,来信索要埋怨,“如果我偷了一个价值5分钱的商品,我是一个贼,我应受到处罚;但是如果我偷了另一个老婆的爱,我无罪。”

这是在很多人头脑中流行的一个误解:爱,例如商业化,可以“被偷”。实际上,很多的州,颁布了“感情的疏远”允许被损害的法律。

但是爱不是一件商品;实际事情不能被购买,卖出,进行贸易或者偷。是愿望的一次行动,情感,和性情变化的旋转。

当一个丈夫或者妻子被另一个人“偷”时,丈夫或者妻子已是成熟对偷,已朝向了另一个新的“合作伙伴”。“爱强盗”仅把在在等待被偷和想被偷的爱“偷”走了。

我们会把人像物一样对待。我们甚至说孩子是“属于”父母的。但是没有人“属于”任何人。每个人都属于自己,跟上帝。孩子可向照顾他们的父母提出告诉,如果他们的父母不正确地对待他们。而且在美国,州里有把父母撤职的一个权利,这样来保管人资格。

我们中很多,当年轻时,有经历过我们心爱的人被更好的人抢走的经历。那时,我们可能怨恨了这位侵入者 --- 但是当我们渐渐变更老,我们发现那个爱人在最初就不是我们的。这并侵入者的错,但是我们之间缺少了一种真实的爱。

在表面上,很多婚姻结束好像因为“第三者”。然而这是在医学界被称为“心理幻想“。那个女人或男人只是担任了一个离婚的借口或者是一桩婚姻已失去了其必要的完整性。

没有什么东西会比被践踏的爱的辛酸更无用与更自我打败,报复性的情感会觉得其他人“干扰了的”一对情人。这就是扭曲的现实,而那些人并不是另外的俘虏或者受害者--他们是自由的代理人,他们有自己的命运,不管那是好或不好。

但是被拒绝的情人或者同伴不能承担这个事实,他的爱人随便地离开他,有转想了别人--所以他给予闯入恐吓或者不可思议的财产。他称他自己为一个催眠士,一个贼,或者一个分裂者。然而在大多数案例中,如果有一个家庭破坏的原因是“第三者”的话,那其家庭的分裂早已在那“第三者”出现前就已开始了。