英文转换成中文?

Individualstudents'feedbackisonlygivenattheendoftheunit.Groupfeedbacksaregiveneachwee... Individual students' feedback is only given at the end of the unit. Group feedbacks are given each week after the class, explaining the content that was taught and how the group performed. During sessions 7-8 of the act books and sessions 9-10 of the play books do the teachers provide individual student's feedback which shows their overall performance and comprehension of the taught topic. This is provided in a specialized feedback form. 展开
q喜气洋洋p

个别学生的反馈只在本单元结束时给出。每周课后都会有小组反馈,解释所教的内容以及小组表现如何。在表演书的第7-8节和戏剧书的第9-10节中,教师会提供个别学生的反馈,以显示他们的整体表现和对所教主题的理解。这在一个专门的反馈表中提供。

Individual students' feedback is only given at the end of the unit. Group feedbacks are given each week after the class, explaining the content that was taught and how the group performed. During sessions 7-8 of the act books and sessions 9-10 of the play books do the teachers provide individual student's feedback which shows their overall performance and comprehension of the taught topic. This is provided in a specialized feedback form.

英语翻译有什么技巧

一,顺序翻译:如果说要翻译的长句在语法结构上的顺序和汉语语法的结构前后一致时,就可以将原文按次序翻译转化为汉语直接翻译出来,这种方式相对简单。

二,倒序翻译:在很多时候,英语语法的表述习惯和中文的语法习惯是不尽相同的,甚至是完全相反,这个时候就该分析好句子结构成分,从句子的后面开始翻译,提取出句子后面的定语、状语等修饰部分,在具体翻译时候按照中文语法习惯将其置于前边合适的位置,使其在语法表述上更符合中文习惯,同时做到语义通顺,不失文采。

三,拆句翻译:对于哪些很长但又句子结构部很复杂的句子来进行翻译,一次性将他们直接翻译出来有困难,这时我们完全考研考虑将一整句合理的划分拆开,使其分为若干个相对独立的小语句,翻译时候对这些小而简单的句子依次翻译,之后再以合适的连接词将他们串接起来,从来完成的完成句子的翻译工作。

四,结构重组翻译:也有很多的翻译句子,语法句式结构等完全没有一点的中文习惯,这个时候就更得分析好句子结构,然后按照自己的表述习惯,将句子结构打乱,再按符合翻译的要求进行句子结构重组,组合出新的句子以准确的表达出所要表达的含义。

丁悦学长

个别学生的反馈仅在单元结束时给出。每周课后都会进行小组反馈,解释所教授的内容以及小组的表现。在动作书的第7-8节和剧本的第9-10节期间,教师提供学生个人的反馈,以显示他们对所教主题的整体表现和理解。这是以专门的反馈形式提供的。