求高手帮忙做几道英语题 急!

高手帮忙做一下英语选择题高一的老师明天讲正确75%的给分垃圾自重谢谢了1:IttookMaryalongtimeto()anewdressatthestore.A.pic... 高手帮忙做一下英语选择题 高一的 老师明天讲 正确75%的给分 垃圾自重 谢谢了
1:It took Mary a long time to ( ) a new dress at the store .
A.pick up B.pick out C.take up D.take out
2: More natural resources must be ( ) ues of to meet the increasing and for electricity.
A. put B.bought C.taken D.made
3:---Tom is very stupid .He fails every exam.----( ),he is more lazy than stupid.
A.On the other hand B.On one condition C.In my opinion D.In other words.
4:They got together to ( )themselves from the wind.
A.prevent B.support C.protect D.control
5:Be careful when you cross the street .If not ,you may ( )run over by a car .
A.have B.get C.become D.make
idiocyhan
1 B pick out 挑选出
2 D be made use of 利用
3 C in my opinion 依我看来 带转折
4 C protect 他们聚集起来以保护自己 (免受大风的侵袭)
5 B get run over 被车撞到
雪水飘飘
1. B
2. D
3. C
4. C
5. B
childish_fish
BDCCB
1.挑选出
2.make use of
3.这是对话吗?
4.protect from保护。。免于。。
5.表结果
匿名用户
1B
2D
3A
4A
5B
昂碧灵t9
b c c c b
百度网友f7f827702
1.B 挑选的意思
2.D make use of 利用 固定搭配
3.C。 In my opinion 以我之见
4.C。 protect..from 保护。。不受伤害
5.A。 虚拟时态 may have done 也许本已。。。