翻译翻译,英语翻译。

翻译。youneverknowuntilyoutryandyounevertryunlessyoureallyyougiveityourbestshotyoudotheb... 翻译。
you never know until you try
and you never try unless you really
you give it your best shot
you do the best you can
and if you've done everything
in your power ,and still "fali"
the truth of the matter is
that you haven't failed at all
when you reach for your dreams
no matter what thy may be
you grow from the reaching
you learen from the trying
you win from the doing .

别用网页翻译。谢谢、 、
kindblue
you never know until you try你没有去尝试你就永远不会知道
and you never try unless you really除非你真的想,否则你不会去尝试
you give it your best shot 你竭尽所能
you do the best you can你尽你所能
and if you've done everything并且如果你已经努力
in your power ,and still "fali"你很努力了,却失败了
the truth of the matter is 事实就是
that you haven't failed at all你根本没有失败过
when you reach for your dreams 当你追随你的梦想
no matter what thy may be 不用介意结果会怎样
you grow from the reaching你会在这过程中慢慢成长
you learen from the trying 你在尝试努力(的过程中)学习
you win from the doing .你会从中获取胜利
宝毅曦
你不去做尝试就是永远无法知道
WFHTZSC
你不尝试永远不会知道
你不会尝试除非你真的试过
你付出了你的最大努力
你可以做的最好

如果你做了所有的事情
用你的力量 却始终失败--
真正的原因是
你还没有最终失败

当你实现了梦想
不管他们是什么
你从达到过程中成长
你从尝试中学习
你从行动中胜利
zhu_1101
你尝试过才会知道
你真的需要 你才会去尝试
你用尽你的力量
你尽力做出最好
如果你已经做了你能力范围内的一切 但仍然失败
而事实是
你没有完全失败
当你梦想实现的时候
无论它们是什么
你从中成长了
你从尝试中学习
你从所做的事情中胜利了
匿名用户
你不尝试永远不会知道
你不会尝试除非你真的试过
你付出了你的最大努力
你可以做的最好

如果你做了所有的事情
用你的力量 却始终失败--
真正的原因是
你还没有最终失败