英文翻译成中文,谢谢!

Itismountedonlowersideofoneormoreresistorelementsandhasdirectlythermalcontact.Thestan... It is mounted on lower side of one or more resistor elements and has directly thermal contact. The standard switching temperature is 260°C. Other (lower) temperatures are possible. If the thermostat is connected to the coil of a contactor, it can work as a thermal fuse.
The switch is specified to 250/380VAC, 10/5A.
The thermostat is isolated from the resistor via the ceramic housing. For voltages >400VDC the thermostat is isolated with a double MICA strip.
bfic
它装在一个或多个电阻器组件的下面,并与热源直接相连。标准开关温度为260°C。其他(更低的)温度也有可能。如果温度调节器被连接到电流接触器的线圈上,它可以当成一个温度保险丝使用。
开关的技术参数为:250/380VAC, 10/5A
温度接触器与电阻器之间通过陶瓷架被隔离。对于电压大于200VDC的情况,温度接触器需要用双层云母条进行隔离。
gerblon
它是安装在较低的电阻器的一个或多个要素,并直接接触热。标准开关温度为260℃其他(下)的温度是可能的。如果恒温器是连接到接触器线圈,它可以作为温度保险丝。
该开关被指定为250/380VAC,10/5A。
自动调温器的隔离电阻器通过陶瓷住房。对于电压“400Vdc直流电压的自动调温器的隔离带双云母。
刘样样样
它是安装在较低的电阻器的一个或多个要素,并直接接触热。标准开关温度为260℃其他(下)的温度是可能的。如果恒温器是连接到接触器线圈,它可以作为温度保险丝。
该开关被指定为250/380VAC,10/5A。
自动调温器的隔离电阻器通过陶瓷住房。对于电压“400Vdc直流电压的自动调温器的隔离带双云母。

希望能帮到楼主。
怪咖青年不言弃