有没有好心的大神帮忙用英语翻译一下下面两段话,谢谢,急急急!!!在线等!!!

1.这是夏洛克向华生解释如何第一次见面就知道华生的身份来历和近况,夏洛克只是通过观察华生进门的动作和一句简单的话就知道华生当过军医,在巴兹医学院毕业,有个关系不好爱喝酒的... 1.这是夏洛克向华生解释如何第一次见面就知道华生的身份来历和近况,夏洛克只是通过观察华生进门的动作和一句简单的话就知道华生当过军医,在巴兹医学院毕业,有个关系不好爱喝酒的哥哥。
2.冷血的莫里亚蒂为了挑战夏洛克把炸弹绑在无辜的小孩身上,夏洛克为了解救无辜的小孩在短短十秒钟证明了一幅连专业鉴定师都无法鉴定的价值三千万的油画是赝品,破获了这起油画造假案。
牛顿砸了苹果
这是夏洛克向华生解释如何第一次见面就知道华生的身份来历和近况,夏洛克只是通过观察华生进门的动作和一句简单的话就知道华生当过军医,在巴兹医学院毕业,有个关系不好爱喝酒的哥哥

This is the first time that Shylock to Watson explains how to meet, you will
know the identity of the history and recent situation, Watson s just by looking
at the door of the Watson action and a simple sentence will know that when a
doctor Watson, buzz in medical school, drinkers's brother had a bad
relationship
2.冷血的莫里亚蒂为了挑战夏洛克把炸弹绑在无辜的小孩身上,夏洛克为了解救无辜的小孩在短短十秒钟证明了一幅连专业鉴定师都无法鉴定的价值三千万的油画是赝品,破获了这起油画造假案

2. Cold-blooded moriarty Shylock to challenge the bomb strapped to the
innocent children, s in order to save the innocent children in just ten seconds
to prove that a picture even unable to identify professional appraisers value
thirty million oil painting is a fake, uncovered the canvas fraud case
仅供参考