请帮忙翻译一下这个英语短文?并解释一下

Inordertoimproveroadsafety,everyoneshouldfollowthetrafficrules.Whenwewalkontheroad,do... In order to improve road safety,everyone should follow the traffic rules.When we walk on the road,do keep ourselves on the pavements .Before crossing the road,we should be careful and look left and right.While crossing the road,we should walk on the zebra crossing.If the ted traffic light is on,we must stop and wait.Bike riders should not run through the rad traffic lights,too. Besides, all the deivers should slow down at the traffic lights and refuse drinking before driving. We must wear a seat belt when in a moving car.In one word,everybody must follow the traffic ryles to improve road safety. 展开
懂点工程也要懂点生活

  为了提高道路安全,每个人都应该遵守交通规则。当我们走在路上,也保持自己。之前上过马路的人行道,我们应该谨慎,环顾左右。虽然过马路,我们应该走在斑马线。如果遇到红绿灯是红灯,我们必须停下来等待。骑车人不应该通过等红绿灯运行了。此外,所有的司机应该在红绿灯慢下来,开车前饮酒拒绝。我们必须佩戴时,在移动的汽车安全带。总之,每个人都必须遵守交通规则以改善道路安全。
131******96
为了改善道路安全,每个人都应该遵守交通规则。当我们走在路上,保持自己在人行道上。在过马路之前,我们应该仔细看看左和右。过马路时,我们应该走在斑马线。如果是红灯,我们必须停下来等待。骑自行车不应贯穿红交通灯,。此外,所有司机应该在红绿灯前减速,拒绝酒后驾车。我们必须在一个移动的汽车时系上安全带。总之,每个人都必须遵守交通规则改善道路安全。
追问
骑自行车不应贯穿红交通灯是翻译
Bike riders should not run through the rad traffic lights,too
觉得有点怪,能在翻译翻译么
尊素脱7799
为了交通安全,我们每个人应该遵守下列交通规则。当我们行走在公路上时,都要走人行道。在穿过十字落口之前,我应该仔细的左右看看。在穿过的时候,应当走斑马线。假如红灯亮的时候,我们必须停下来等下。自行车骑行者也不应该穿行。除此以外,所有的司机都应该在此前减速,并且禁止酒后驾车。我们必须要系好安全带在行驶中。总之一句话,为了道路交通安全我们每个人都必须要遵守交通安全规则。