英语高手进!!!

几句英语句子翻译:1.It'snotunusualforteenagerstogothroughaphasewhentheyfeelashamedoftheirparen... 几句英语句子翻译:
1.It's not unusual for teenagers to go through a phase when they feel ashamed of their parents, afraid that they might not live up to their friends' standards.

2.For example, teenagers want to stay out till all hours of the night ,but when it comes to getting up in the morning in time for classes, it's a different story.
napolundewuqi
当青少年为他们的父母感到羞愧,担心可能达不到朋友标准的时期是很正常的
例如,当青少年想熬夜,但是明天又不得不起早上课的时候,情况就会变得不一样了
月牙2528113
青少年会经历一段的时期,在这段时间里,他们对他们的父母感到羞耻,害怕他们会达不到朋友们标准,这是很正常的。

例如,青少年们想整晚呆在外面,但是当到了早上该起床上学的时候,又是另外一个不同的故事了。
bbbbj加油
青少年会经历一段的时期,在这段时间里,他们对他们的父母感到羞愧,害怕他们会赶不上朋友们标准,这是很正常的。

例如,青少年们想整晚呆在外面很长时间,但是当到了早上该起床上学的时 , 一个不同的故事了开始了。