第二节:书面表达(满分25分)根据提示,以学生会的名义在6月25日写一则书面通知,内容如下:高一年级学

第二节:书面表达(满分25分)根据提示,以学生会的名义在6月25日写一则书面通知,内容如下:高一年级学生将于6月30日参观广西大学。上午参观图书馆、微机室和实验室,中午在... 第二节:书面表达(满分25分)根据提示,以学生会的名义在6月25日写一则书面通知,内容如下:高一年级学生将于6月30日参观广西大学。上午参观图书馆、微机室和实验室,中午在学校餐厅吃饭,下午游览公园。带雨衣、穿结实的鞋,因为要走很多的路。早上7:00在校门口集合,校车7:30出发,不要迟到。参考词汇:广西大学 Guangxi University餐厅 Dining Hall字数:80---100字。Notice June.25,2010_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ The Students’ Union 展开
悫圳

One possible version:
Notice
June .25.2010.
Senior grade 1 will visit guangxi university on June 30 th 。In the morning we’ll visit the library ,the computer room and science labs ,we’ll have lunch in the dining hall。In the afternoon ,we’ll visit the park。Please bring a raincoat and wear strong shoes as we shall walk a long way。We’ll meet at the school gate at 7:00 in the morning 。the school bus will leave at 7:30 。don’t be late 。
The students’ union