friendship的意思

骄学相长

一、友谊。

举例:

1、Take this ring as a pledge of our friendship.

请接受这个戒指作为我们友谊的信物。

2、Real friendship is more valuable than money.

真正的友谊比金钱更宝贵。

二、友好。

举例:

1、He swore eternal friendship with me.

他发誓和我永远友好。

2、He rebuffed all my offers of friendship.

他拒绝了我的一切友好表示。