欧美最出名的伤感歌

要求要已成为经典绝版一类空洞空灵的,不是要市面上随便哭二句什么的流行歌手.... 要求要已成为经典绝版一类空洞空灵的,不是要市面上随便哭二句什么的流行歌手. 展开
X相约今生X
Wander With Me

孤独者

但是,总有一天孤独会令你疲惫,
总有一天你的骄傲会蜷缩,
你的勇气会崩溃。
总有一天你会觉得:我太孤独了。

总有一天你会不再看到你的高贵之处,
却十分亲近你的卑贱之处;
你的崇高本身会像鬼魂一样让你害怕。
总有一天你会知道:一切皆为虚幻
孤独者,
你走着通向你自己的路,
你的路沿着你自己和你的七个魔鬼伸展

House Carpenter
House Carpenter——少年往事。都漂流到一去不复返的他方。

Well met, well met, said an old true love.
" 美妙的邂逅,美妙的邂逅。"传唱着一段古老真挚的爱情
"Well met, well met, said he.
" 美妙的邂逅,美妙的邂逅,他说。
"I have just returned from the salt, salt sea.
"我刚从盐海回来
"And it's all for the love of thee."
"只因为对你的爱
Come in, come in, my own true love,
"进来,进来,我的真爱
And have a seat by me.
依偎在我的身边
It's been three-fourths of a long, long year,
时间如此漫长
Since together, we have been.
自从我们分开。

Rapture

海潮把我们之间分隔成了一个世纪,
岁月将我们曾经相爱的容颜用沙砾轻轻抹去,
我爱过恨过幸福过怀疑过毁灭过一切。关于
你的,你的,你的....
爱与背叛的讯息。

我觉得我疯了,

Lady

—— 我终于,失去了你。

Lady, Im your knight in shining armor and I love you
宝贝。我如此爱你。在阳光散满的角落。
{我是你身着金盔的骑士 我爱你}
You have made me what I am and I am yours
你和我在一起。我和你存在。
My love, theres so many ways I want to say I love you我的爱。我想要用全世界的方法说我爱你

Some where Out There——做只,天使梦。

Beneath the pale moonlight
Someones thinking of me
And loving me tonight

Somewhere out there
Someones saying a prayer
That we'll find one another
In that big somewhere out there
有不少经典的不过因为版权的问题在中国想听到可能有点难.
以上几首都十分伤感好听不过你们找不到连接...
我是真的饿了
A place nearby
DarkDancer
此情可待,还有Yesterday Once More
fir236
don't cry--guns n' roses
fade to black--metallic
knocking on heaven's door--guns n' roses
that's why(you go away)--meachael learns to rock
fighter--christina

iris-- goo goo dolls

mystical machine gun--kula shaker

somewhere i belong--lincoln park
woshidg1988
it never rains in canifonia