求翻译一段英文

Mymessagetofansheyheyallfans,iknowit'sbeenareallylongtimesincei'veleftamessagehereonl... My message to fans
hey hey all fans,
i know it's been a really long time since i've left a message here on lindas garden...i'm so happy to see all the messages and support from all of you...
I've been busy with my 2nd album, tvb anniversary awards, and tvb movie...and plus inbtwn that...i had a lot rehearsals and wing chun training...
Rite now, i would like to thank all of you for staying with me and being patient as a lot of times i take forever to respond...I deeply appreciate all ur support., love and acceptance from you guys from my acting to singing to failing, or even to not looking my best at times...
you guys really are my foundation to wat i am...and i want all of you to know that i wouldn't be able to be "linda chung" without ur endless support...
Everytime i see you guys holding my names signs, and waiting for me, and cheering for me, and telling me how you love everything i do, to renewing the websites all the time, to coming to fans gathering, to very creative radio segments bout me, to letters, to gifts, to still supporting whether i have good or bad news...it really warms my heart and makes me keep going...cuz i don't want to let you guys down and plus you guys show me so much love...thank you soooo soooo soo soooo much!!!!
Recently, my cd just came out...i hope you guys all love it...but plz don't worry bout giving me good or bad comments...as i really do want to improve...
and hopefully next year my dramas will come out...so u guys don't have to wait so long...

I would also like to wish all of my fans good health, happiness, and peace at heart...i hope all students do well and don't stress out over exams, i pray all fans and family to have an awesome warm merry christmas...plz wear more clothes if its cold...and i hope to see all of soon...

love you all my fans...thank you once again...
take care...GOD BLESS!

always,
linda:) kayan
祖舒华
给我的粉丝们:
嗨,亲爱的粉丝们,
我知道离我上次在lindas garden给大家留言已经很长时间了,我很高兴看到来自你们的所有的留言和支持。
我正忙于我第二张专辑,tvb年度奖,tvb电影…我还有许多排练和咏春拳训练。
现在,我真的非常感谢你们即使我这么长时间才回复,依旧一直耐心地陪伴着我。我深深感谢你们所有的支持、爱、对我从演戏到唱歌到失败或甚至到常常没表现出最佳状态的接受。
你们真的是我一路走来的基础,我希望你们知道没有你们无私的支持,就没有我现在的linda chung.
每次我看到你们手拿着我的名字牌,等着我,为我欢呼,告诉我你们如何喜欢我做的每件事,到一直更新网页,来参加我的粉丝聚会,以及制作有关我的很有创意的广播片段,给我写信,送礼物,无论我有好的或坏的消息都一如既往支持我,这些所有的所有总能温暖我的心,并让我继续前进,因为我不想让你们失望,再加上你们给了我如此多的爱…我真的非常非常非常感谢你们!!!!
最近,我的CD刚出来,希望你们能喜欢。不过不必忧虑给我好评或批评,因为我非常想要进步。
值得期待的是我的影视作品明年就会出来,所以你们不用再等太长时间。
我想祝我所有的粉丝身体健康、天天快乐平安。我希望所有的学生学业有成,不要为考试太有压力。我祈祷所有的粉丝及你们的家人过一个非常棒的圣诞节。如果冷的话请多穿衣。我希望能快点见到大家。
我爱你们!再次感谢大家!
保重!上帝保佑你们!

总是爱着你们的linda:)kayan
独特之沝
我要对球迷
日hey hey所有球迷,
我知道这是一个很长的时间,因为我已经离开林多斯花园里的留言...我真的很高兴看到所有的信息和大家的支持...
我一直忙于我的第二张专辑,万千星辉颁奖典礼,电影和无线电视及加inbtwn ... ...我说了很多排练和翼春培训...
祭现在,我要感谢和我住在一起被当作时候,我要永远很多病人回应大家...我深为感谢所有乌拉圭回合的支持。,爱和你接受我的行动,歌唱家伙未有,甚至不看我最好的时候...
你们真的是我的基础笏我...我希望你们都知道,我将无法为“钟嘉欣没有回合无休止的支持”...
每次我看到你们拿着我的名字的迹象,等着我,对我欢呼,并告诉我你爱我所做的一切,以更新的网站所有的时间,搜集来的球迷,以非常有创意的电台广播,布特我的信件,礼物,仍然要支持我是否是好是坏消息...真的我的心和温暖让我继续下去... cuz我不想让你们下来,加上你们展示我如此多的爱...感谢你soooo soooo洙soooo得多!!
最近,我的CD了出来...我希望你们都喜欢它...但plz不用担心回合给我好还是坏的意见...我真的希望改善...
并希望明年我的话剧将出来...这样u人不用等那么长...

我还要祝愿我的球迷们身体健康,幸福,和平的心...我希望所有的学生做良好,并没有强调对考试的话,我希望所有的球迷和家庭有一个可怕的温暖圣诞快乐... plz穿更多的衣服,如果它冷...,我希望尽快看到所有...

爱你我所有的球迷...再次感谢你...
照顾...上帝保佑!

总是,
林达:)卡扬
匿名用户
2/3的人死在医院或者养老院中,他们经常是孤独的离世,这个(死亡的)过程被希望,恐惧,官僚主义,惯性所构成的阴谋延长了。当研究人员不久前采访最近去世的病人家属时,他们中有一半的人说他们所爱的人(他们的亲人)最终(临死前)没有获得他或者她所需要的支持。有一个凶灵(令人恐惧的想法)萦绕着我们,值得(令人)恐惧的死亡与我们可以拥抱(信奉,皈依)的死亡是有所区别的。

我觉得括号里的词可以替代之前的词。
Two out of three people die in hospitals or nursing homes, often alone, the process prolonged by a conspiracy of hope, fear, bureaucracy, inertia.
这句话的理解有待商榷。
一种理解是 2/3的人死在医院或者养老院中,他们经常是孤独的离世
另一种理解是 死在医院或者养老院的人中有2/3的人,经常是孤独的离世。

我个人倾向于第一种理解,因为 有 often 经常,如果是第二种理解用 often 不合适。而且,从分析句子的角度讲 主句是 people die in hospitals or nursing homes, 而不是 “die in hospitals or nursing homes”做定于修饰 people.

祝进步!
我酱油_别打
楼主喜欢嘉欣?可以去百度钟嘉欣贴吧玩,吧里有人翻译过.