跪求,高分,请高手翻译一下这段英文

IlookatyouPleasedon’twalkawayIseeyou’reabouttoThereisjustsomethingI’dreallyliketosayS... I look at you Please don’t walk away I see you’re about toThere is just something I’d really like to saySo please don’t walk awayI know that you’re there Still you pretend you’re not Yes I know it hurts/ I have also felt the pain/So should it matter/What I do or what I’ve done/As long as in my heart\You’re still the only one\I hear you say it/But I don’t think you understand/I can be trusted now, I swear to you I can/It’s been a year/a memory from my past/I know what I did wrong/Just to make it last/But I guess it’s been too long/Easy to move on/To forget to about it all/Is that what you Easy to move

ondo, hoping I will be gone/So should it matter/What I do or what I’ve done/As long as in my heart/

But I don’t think you understand
I can be trusted now, I swear to you I can
小熊不干
标点符号都没有。。不过我来给你讲解一下 一起学习
i look at you 我看着你
Please don't walk away 请不要走开 (个人认为go away 才是离开的意思)
I see you’re about to 我看着你即将要走 be about to 即将的意思
There is just something I’d really like to say 我真的只想说
So please don’t walk away 不要离开
I know that you’re there 我知道你在那
Still you pretend you’re not 但你假装你不在
Yes I know it hurts 是的 我知道它伤害了你
I have also felt the pain 我也一样感到痛苦
So should it matter 真的有关系吗?
What I do or what I’ve done 我做什么或者我做过什么
As long as in my heart 你一直在我心
You’re still the only one 你仍就是我的唯一
I hear you say it,But I don’t think you understand 你说你完全明白 但是我认为你并不明白
I can be trusted now 现在让我能相信
I swear to you I can 我向你发誓我可以
It’s been a year 已经过去一年
a memory from my past 从我过去的记忆里
I know what I did wrong我知道我曾经做错过什么
Just to make it last 这只是为了最后(应该翻译成我想让它一直延续下去)
But I guess it’s been too long但我觉得时间已过的太久了
Easy to move on 走下去应该很容易
forget to about it all 或许你已全部忘记
Is that what you Easy to move on do?难道这就是你走下去的原因?
hoping I will be gone希望我会离开

大概就是这个意思了 我按你的句子来翻译的
后来我百度了一下 原来这是一首歌词!!

挪威女歌手SISSEL在《All good things》专辑中的一首歌《Should it matter》

参考资料: http://bbs.rsdown.cn/read-htm-tid-166479.html

潆颖笼晴
我看着你, 请你不要走,我看你马上就要走。我只是很想说些什么,所以请你不要走。我知道你仍在那儿,虽然你假装你不在。是的我知道这很疼,我也能感觉到那份痛楚。那么何必在意我所做的和我已经做过的?在我心里,你仍旧是唯一。我听到你这么说,但我不认为你理解。我现在可以被信任,我向你发誓我可以。过去的记忆已有一年,我知道我做错了什么。只是想让它持续。但我猜想,那太漫长,继续很简单,忘却一切就能继续。
哦 我就要走了,那么还应该在意我所做的和我已经做过的么?只要在我心里/
但我不认为你理解
我现在可以被信任了,我向你发誓我可以
京腾骏c5
我看着你
请你别走开
我知道你要走了
我真的有话对你说
求你别走开
我知道你还在
虽然你假装你不在
我知道这很伤人
我也感同身受
这有所谓吗(这无所谓)
何必在意我所我做的和做过的
只要在我心里
你仍然是唯一
我听见你说着
但我觉得你不明白
你可以相信我
我发誓真的可以相信我
一年了
我过去的记忆
我知道我错了
只是想继续下去
但是我想大概太久了吧
释怀吧
忘记一切
希望我已经消失
这真的有所谓吗
何必在意我所我做的和做过的
只要在我心里
但我知道你不明白
你可以相信我
我发誓你真的可以相信我
达奚莲
我看着你请你别走开我知道你要走了 我真的有话对你说求你别走开 我知道你还在别装了 我知道很伤人我也感同身受/这有所谓吗/我做的和做过的/只要在我心里\你仍然是唯一\我听见你说着/但我觉得你不明白/你可以相信我/我发誓真的可以相信我/一年了/我过去的记忆/我知道我错了/只是想继续下去/但是我想大概太久了吧/释怀吧/忘记一切
希望我已经消失/这真的有所谓吗/我做的和做过的/只要在我心里/但我知道你不明白/你可以相信我/我发誓真的可以相信我